Μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» για την ορκωμοσία των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου

Μήνυμα επικεφαλής παράταξης «Ρόδος Αξιών» για την ορκωμοσία των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Δημήτρης Κρητικός: «Ο σημερινός όρκος, είναι όρκος δέσμευσης και καθήκοντος»

«Ροδίτισσες και Ροδίτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για τη μεγάλη τιμή που μας κάνατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτή σας η εμπιστοσύνη μας δίνει δύναμη, αλλά και αποτελεί για εμάς μεγάλη ευθύνη.

Δύναμη να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την υλοποίηση του οράματός μας για ένα νησί σύγχρονο, μα ταυτόχρονα λειτουργικό και ανθρώπινο.

Αυτός ο όρκος που δίνουμε σήμερα, είναι πάνω από όλα όρκος καθήκοντος και δέσμευσης. Όρκος που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προοπτική, καθώς παλαιά και νέα στελέχη που συνθέτουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουμε όλοι μαζί έναν σκληρό καθημερινό αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας, με εντιμότητα, συνεννόηση, συνεργασία και αποτελεσματικό συντονισμό.

Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ το Δήμαρχο και όλους τους εκλεγέντες και ιδιαίτερα τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο στίβο της Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας και να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σύγχυση αξιών, αμφισβήτηση θεσμών και απαξίωση της πολιτικής ζωής, οι αιρετοί θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο συμπεριφοράς και σεβασμού, μέτρο αφοσίωσης και παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού προς την κοινωνία και τη νέα γενιά, η οποία προσδοκά από εμάς να ισχυροποιήσουμε την καταπονημένη τους ελπίδα.

Η «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ!

Οι εκλογές, φίλες και φίλοι, αποτελούν παρελθόν. Οι πολίτες έκριναν προγράμματα και πρόσωπα. Τώρα περιμένουν από εμάς να παραμερίσουμε τις όποιες αντιθέσεις και να βρούμε όλα εκείνα που μας ενώνουν στον κοινό μας αγώνα για την πόλη και τα χωριά μας. Είμαστε

υποχρεωμένοι να φανούμε άξιοι της εντολής που μας έδωσε ο λαός. Δεσμευτήκαμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις του. Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχουν αντίπαλοι, αλλά συναγωνιστές, στην κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε γόνιμη συνεργασία και σύνθεση των απόψεων.

Θέλουμε όμως αρωγούς και τους Δημότες οι οποίοι πρέπει να μάθουν να απαιτούν αυτά που δικαιούνται αλλά και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Εύχομαι πάνω απ’ όλα ΥΓΕΙΑ και καλή δύναμη σε όλους».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...