Μέσα σε βαθιά οδύνη το "τελευταίο αντίο" στο Βασίλη Σταυριανό

Μέσα σε βαθιά οδύνη η οικογένεια, οι φίλοι και οι κάτοικοι του Παραδεισίου είπαν το "τελευταίο αντίο" στο Βασίλη Σταυριανό, τον επι σειρά ετών κοινοτάρχη και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο Βασίλης έφυγε ξαφνικά, χωρίς καλά καλά να το συνειδητοποιήσουν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλου. Η γυναίκα του Εφη Σταυριανού, οι κόρες του Βιβή και Δήμητρα, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι του ήταν εκεί, δίπλα του, για τελευταία φορά. Μεγάλη η διαδρομή του Βασίλη, στην Αυτοδιοίκηση, στη πολιτική, στη κοινωνία, σε όλα τα δρώμενα του τόπου.

Εκεί ήταν ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης που αποχαιρέτισε τον πρόεδρο της Κοινότητας Παραδεισίου αλλά και το φίλο του όπως είπε, οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Νεκτάριος Σαντορινιός, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, ο πρωην δήμαρχος Νότιας Ρόδου Μανώλης Σαββής, η Ευαγγελία Παναή που ήταν μαζι του στο κοινοτικό συμβούλιο το 1991 ως αντιπρόεδρος, τα μέλη της τοπικής κοινότητας Παραδεισίου και πολλοί άλλοι. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ με επικεφλαής τον επι σειρά Γραμματέα της Ν.Ε και τως δήμαρχο Ροδίων Γιώργο Γιαννόπουλο που εκ μέρους των, τον αποχαιρέτισε με ένα λόγο συγκινησιακό. Ο Βασίλης Σταυριανός υπήρξε για αρκετά χρόνια και αυτός γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ. Ήταν εκεί ο τέως περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, οι τέως βουλευτές Βασίλης Παπανικόλας και Νίκος Ζωιδης, ο τέως δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Γιάννης Τσιγάρος, ο Τάσος Διάκος, ο Μιχάλης Νικολάιδης, ο Σταύρος Φλαμπουριάρης και άλλοι.

Επικήδειους εκφώνησαν εκτός από τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο Μητροπολίτης Κύριλλος, ο δήμαρχος Ρόδου Αντωνης Καμπουράκης, ο αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός, εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας και ο παπάς της ενορίας. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...