Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Ρόδου: Το μαύρο-άσπρο προσπαθεί επικοινωνιακά να κάνει η δημοτική αρχή

Δελτίο τύπου

Σε πρόβλημα στην επικοινωνιακή πολιτική του δήμου εντόπισε ο κ. Δήμαρχος την έκφραση της έντονης δυσαρέσκειας του κόσμου για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής που έφτασαν τη κατάσταση στο νησί στο απροχώρητο. Σε όλα τα προβλήματα, καθαριότητα, καταπάτηση των παραλιών, εγκατάλειψη του πρασίνου, απαξίωση των αναγκαίων έργων στα χωριά και στη πόλη, βλέπουν αλήθεια ότι  η αιτία είναι όντως η διαχείριση της επικοινωνιακής πολιτικής, ή τους το σφύριξαν κάποιοι ειδήμονες «διαχείρισης κρίσεων»;

Αν δηλαδή είχαν την ικανότητα να παρουσιάσουν καλύτερα το «μαύρο-άσπρο», όλα θα πήγαιναν ρολόι.

Την ίδια στιγμή εξαγγέλλει την παράδοση, σχεδόν της συνολικής λειτουργίας του δήμου σε ιδιώτες. Την αποκομιδή , τη σάρωση, τη διαχείριση των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, το πράσινο, τον ηλεκτροφωτισμό, τις συντηρήσεις,  όλα στους μεγάλες επιχειρηματίες.

Αφού οδήγησαν στο γκρεμό τις δημοτικές υπηρεσίες διαχρονικά οι δημοτικές αρχές,  υπακούοντας στους νόμους όλων των κυβερνήσεων, των δημιουργών του Καποδίστρια, Καλλικράτη και Κλεισθένη, άφησαν το δήμο γυμνό από προσωπικό και μέσα για να εξυπηρετεί τους δημότες του .

Κάηκε και βρώμισε η Ρόδος για να λάμψουν τελικά με φωτοστέφανα οι «σωτήρες» στα πρωτοσέλιδα , ενώ την ίδια στιγμή θα ξεκοκκαλίζουν τους φόρους, τα τέλη, τα πακέτα από τις επιδοτήσεις, αρπάζοντας από τους εργαζόμενους του νησιού το εισόδημα που κατάφεραν μέσα σε εξοντωτικούς ρυθμούς , δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα στο καλοκαίρι για να καλύψουν κάποιες ανάγκες της επιβίωσής τους.

Είναι έγκλημα να πηγαίνει όλος ο κόπος του Ροδιακού λαού σε ταμεία μεγαλοξενοδόχων, κρατικοδίαιτων μεγαλοεπιχειρηματιών ενώ δεν έχει υπηρεσίες, υγεία, παιδεία, καθαριότητα, ένα καλύτερο επίπεδο ζωής που του αξίζει.

Αυτοί δεν θα χορτάσουν ποτέ. Όλα για τους λίγους. Αυτή είναι η ανάπτυξή τους, πράσινη, γαλάζια, βιώσιμη, ψηφιακή, καινοτόμα, ή όπως και να την ονομάζουν.

 Γι’ αυτό ο Ροδιακός λαός πρέπει να δεί μέσα από τα δικά του μάτια την ανάπτυξη που θα μπορεί να του λύσει τα προβλήματά του, να του εξασφαλίσει καλύτερη ζωή σ’ αυτόν και τα παιδιά του.

Ας μην τους επιτρέψουμε να μας τυφλώσουν επικοινωνιακά για να δούμε «το μαύρο-άσπρο». Να βάλουμε δυναμικά μπροστά τις ανάγκες μας, να κάνουμε κουμάντο στο κόπο μας για να σταματήσουν να μαυρίζουν τις ζωές μας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ρόδου

Πότσος Τάκης

Τσουρούτης Κώστας

Ρόδος 14 Σεπτεμβρίου 2021

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...