Λέρος: Αισθητική αναβάθμιση φωτισμού στο "Ποδειδώνιο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον ποιοτικό και αισθητικό εκσυγχρονισμό του φωτισμού στο κτίριο του «Ποσειδωνίου» (ΝΕΛ) στο Λακκί, προχώρησε το συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και χρηματοδότηση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση κρίθηκε απαραίτητη αφού ο φωτισμός του κτιρίου ήταν παλαιάς τεχνολογίας, ενώ δεν αναδείκνυε σε καμία περίπτωση την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Με το νέο φωτισμό που τοποθετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, τόσο η αισθητική όσο και η απόδοση κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείται ενέργεια.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται να προστεθεί στις εργασίες, που εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς, για την πλήρη αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες τύπου LED.

Αναφορικά με το κτίριο του «Ποσειδωνίου» το οποίο φιλοξενεί για δεκαετίες τις υπηρεσίες του Δήμου Λέρου, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι σύντομα η Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει στην ανακατασκευή του Β’ ορόφου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες φιλοξενίας του Πυροσβεστικού Εθελοντικού Κλιμακίου Λέρου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...