Λάβρος κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Νικητιάδης – Δεν θα συμμετάσχει στην κίνηση των 75

 Λάβρος κατά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ για όλα όσα έλαβαν χώρα τα τελευταία 24ωρα ήταν ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε στον ΠΑΛΜΟ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν μπορούν να θέτουν ζητήματα περί χρηματισμών βουλευτών. Αυτά είναι εκβιαστικά διλήμματα, αποτελούν ντροπή και ξεφτίλα, ρίχνοντας λάσπη σε συνειδήσεις» τόνισε ο κ. Νικητιάδης.
Για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υπογράμμισε πως δεν γίνεται να βγάζει φιρμάνια ότι βγαίνουμε στις αγορές, ξαφνικά, χωρίς να συνεννοηθεί προηγουμένως, απλά και μόνο για να δημιουργήσει πολιτικό κλίμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, και την επόμενη μέρα να έρχονται οι αδυσώπητες αγορές και να μας επαναφέρουν στην πιο σκληρή θέση.
«Αυτά τα καμώματα δεν μας ταιριάζουν. Την αποκλειστική ευθύνη για την πολιτική ρευστότητα που επικρατεί στη χώρα φέρουν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να βάλουμε όλοι μυαλό» επεσήμανε ο κ. Νικητιάδης.
Ερωτηθείς αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο της κίνησης των 75 στην Κρήτη, ο κ. Νικητιάδης είπε κατηγορηματικά όχι, διότι διαφοροποιείται σε αρκετά ζητήματα από την πολιτική της κίνησης αυτής.
Σχετικά με ενδεχόμενη πολιτική επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε πως αν στηριχθεί στις ιδέες και στις προτάσεις που είχε, όταν έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τότε θα είναι μια θετική κίνηση η επιστροφή του.
Τέλος, ο κ. Νικητιάδης δήλωσε αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ένας χώρος που εκφράζει, όπως είπε, τη σοσιαλδημοκρατία, η οποία αποδείχθηκε πως ήταν το καλύτερο μοντέλο διακυβέρνησης. «Θα παραμείνω στο ΠΑΣΟΚ και θα αγωνίζομαι για να επαναπροσανατολίσει τη θέση του και να χαράξει ίδια γραμμή με την ιδεολογία και την πολιτική που οδήγησαν εκατομμύρια Ελλήνων να εμπιστευτούν αυτό το κόμμα» κατέληξε ο κ. Νικητιάδης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...