Κώστας Τσουκαλάς υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ: Ήρθε η ώρα η Ε.Ε να αποκτήσει ευρωστρατό - Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ οδηγεί στην πολιτική αλλαγή

Στη Ρόδο βρέθηκε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, γνωστός εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς για να επικοινωνήσει το μήνυμα του κόμματος του εν όψει των ευρωεκλογών του Μαίου.

 Ο κ. Τσουκαλάς συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων στο εργατικό κέντρο Ρόδου, έδωσε συνέντευξη τύπου και μίλησε σε εκδήλωση το απόγευμα που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως.

Ο κ. Κώστας Τσουκαλάς στην συνέντευξη τύπου συνοδευόταν από τον επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα Παναγιώτη Μπουλιέρη ο οποίος και άνοιξε την συνέντευξη. Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει τη μάχη των ευρωεκλογών στη Δωδεκανήσο με στόχο να δυναμώσουν οι προοδευτικές δυνάμεις στην ευρωπαϊκή ένωση και το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί σε δεύτερο κόμμα, η φωνή για τους προοδευτικούς πολίτες.

 

Ο κ. Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εργατολόγος μίλησε για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ε.Ε . ¨Πρέπει να ενισχυθούν οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν μια Ευρώπη της αλληλεγγύης» ανέφερε. Και πρόσθεσε: « ΟΙ προκλήσεις της Ε.Ε είναι αρκετές και σημαντικές. Η πρώτη κατά την άποψη του ΠΑΣΟΚ είναι η εφαρμογή –επιτέλους- μιας ενιαίας πολιτικής άμυνας κα ασφάλειας. Είμαστε στο σύνορο της Ευρώπης και γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό. Τώρα είναι η ώρα ο ευρωστρατός να γίνει πραγματικότητα» σημείωσε. Τόνισε ότι « και ενεργειακή ευρωπαϊκή αυτονομία είναι σημαντική πρόκληση, κάτι που έχει διαφανεί με τον πόλεμο στην Ουκρανία και όχι μόνο.

 

 

Ο κ. Κώστας Τσουκαλάς ρωτήθηκε για το στόχο που θέτει το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. «Το μόνο κόμμα-υποστήριξε- που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, είναι το ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε αύξηση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ για τη χώρα  που έχει ανάγκη μια προοδευτική και αξιόπιστη κυβέρνηση, Δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση επιλέγει ως αντιπάλους της είτε τον κ. Κασσελάκη είτε τον κ. Βελόπουλο. Αν μιλήσουμε το διάστημα μέχρι της ευρωεκλογές για τα πραγματικά προβλήματα το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα. Είναι πήχης που τον βάζει η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα» καταλήξει ο κ. Τσουκαλάς.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...