Κως: Αντώνης Κυδωνάκης - Απέραντο αποχωρητήριο η Κως

Ως «απέραντο αποχωρητήριο» χαρακτήρισε την Κω, εξαιτίας της εμμονής του δημάρχου να κρατά κλειστές τις δημόσιες τουαλέτες για τους μετανάστες, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Κυδωνάκης.
«Κινδυνεύει η δημόσια υγεία», δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου, επισημαίνοντας την ανάγκη εξεύρεσης χώρου για την εγκατάσταση των μεταναστών.
«Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη τη δημιουργία ενός προσωρινού χώρου ώστε ν’ αποσυμφορηθεί και το κέντρο της πόλεως και το αστυνομικό τμήμα, ωστόσο ο δήμαρχος εμμένει στην άποψή του ότι δεν θα μετατρέψει την Κω σε αποθήκη ψυχών».
Σημειώνεται ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή μήνυση στην Εισαγγελέα της Κω, προκειμένου ν’ αποδοθούν ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.
Εν τω μεταξύ, καθημερινές είναι οι διαμαρτυρίες των μεταναστών, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, λόγω της πολυήμερης αναμονής τους για ταυτοποίηση.
Εκατό και πλέον άνθρωποι μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά περιμένουν με τις ώρες στον ήλιο για την διεκπεραίωση των εγγράφων τους, καθώς ελάχιστος είναι ο αριθμός των αστυνομικών που εξυπηρετούν εκατοντάδες οικονομικούς μετανάστες.

era rodou

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...