Κως:Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Πίτσης - Συνεχή επικοινωνία του Μ. Γλυνού με Υπουργεία Ναυτιλίας και Υγείας για την μεταφορά του στην Αθήνα

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών θα διακομιστεί απο στιγμή σε στιγμή με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που έρχεται απο Χίο ,ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη παράταξη Συμμαχία Νοτιου Αιγαίου Βασίλης Πίτσης μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την ώρα συνεδρίασης του διαπαραταξιακού οργάνου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κω.

Αμέσως μεταφέρθηκε  στο Νοσοκομείο Κω και αντιμετωπίστηκε από τους ιατρούς ενώ η κατασταση του κρίνεται αιμοδυναμικά σταθερή. Οπως ενημερωθήκαμε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό και με το Υπουργείο Υγείας για την άμεση ματαφορά του Βασίλη Πίτση σε νοσοκομείο της Αθήνας επειδή κρίνεται σοβαρή η κατάσταση της υγείας του. Ηδη καθοδόν βρίσκεται ελικόπτερο του ΕΚΑΒ απο τη Χίο για την μεταφορά του σε κεντρικό νοσοκομείο. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...