Κρύβεται ο Χρήστος Παππάς: Εξαφανίζει στοιχεία και οργανώνει την επόμενη ημέρα της ΧΑ

Αφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, τον οποίο οι Αρχές αναζητούν από χθες προκειμένου να συλλάβουν. Μάλιστα αν δεν συλληφθεί ή παραδοθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες, τότε θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας από τη Βουλή και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος.

Κρύβεται, καταστρέφει στοιχεία και οργανώνει την επόμενη ημέρα της ΧΑ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το νούμερο 2 στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής έχει λάβει εντολή να μην παραδοθεί και να παραμείνει ασύλληπτος προκειμένου να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις της Χρυσής Αυγής.

Είναι ο άνθρωπος που καλείται να «εξαφανίσει» στοιχεία που μπορούν να κάψουν τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, αφού ενδεχομένως να συνδέονται και με άλλες εγκληματικές και παράνομες πράξεις.

Παράλληλα ο Χρήστος Παππάς είναι αυτός που αναλαμβάνει χρέη αρχηγού -όσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει υπό κράτηση- και δίνει πλέον εντολές στα «ελεύθερα» στελέχη της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα θα προσπαθήσει να δώσει να ρίξει τους τόνους στους κόλπους της οργάνωσης, καθώς χθες μετά τη σύλληψη του αρχηγού της ΧΑ και των επικεφαλής, τα υπόλοιπα στελέχη έδειξαν σημάδια πανικού, αφού δεν ήξεραν από ποιον να πάρουν εντολές. Ο Γιώργος Γερμενής πήγε στη ΓΑΔΑ για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης του. Οι βουλευτές Ματθαιόπουλος και Αρβανίτης οριακά δεν πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα κάνει δηλώσεις, ενώ ακόμα και οι συγκεντρωμένοι έξω από τη ΓΑΔΑ αρχικά έφτασαν χωρίς να εχουν σημαίες, τις οποίες τις προμηθεύτηκαν στη συνέχεια.

Ολα αυτά ήταν σημάδια κατάρρευσης και προφανώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στον Παππά να «μαζέψει» την κατάσταση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τον αρχηγό της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος δεν πρόλαβε να κρύψει τα όπλα που είχε παράνομα στην κατοχή του, αλλά τον Χρήστο Παππά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Προκλητικός ο Παππάς: Κυκλοφορώ ελεύθερος

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε με προκλητικό τρόπο πως «ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν στον Αρειο Πάγο μαζί με άλλους τρεις βουλευτές της ΧΑ που την Παρασκευή όταν πήγαν για να καταθέσουν μήνυση για τις επιχορηγήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Από την ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως ο υπαρχηγός της ΧΑ προσπαθεί να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής, μέχρι να περάσει και αυτός το κατώφλι της ΓΑΔΑ.

Πηγή: Κρύβεται ο Χρήστος Παππάς: Εξαφανίζει στοιχεία και οργανώνει την επόμενη ημέρα της ΧΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/123920#ixzz2gG2gUaP4

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...