ΚΚΕ: Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί ....την βρίσκει...

Δελτίο τύπου

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί ....την βρίσκει...

Αυτό συμβαίνει με τις ουκ ολίγες μεταγραφές στελεχών όλων των παρατάξεων που στηρίχθηκαν από τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην παράταξη της ΝΔ, με δήμαρχο τον Α. Καμπουράκη.

Την πρωτιά στην ενσωμάτωση την κατέχει η παράταξη του κ. Καρίκη που συνδιοικεί εξ αρχής στο Δήμο με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και με γενναία ανταλλάγματα. Θέσεις κλειδιά και τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα να κατέχουν θέσεις αντιδημάρχων και εντεταλμένων!

Αυτοί είστε!

Δεν χρειάζεται και πολύς κόπος για να εξηγήσεις πως η συντηρητικοποίηση κερδίζει έδαφος και γιατί η ΝΔ κατέχει πανελλαδική πρωτιά στα Δωδεκάνησα.

Η στάση των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή να ψηφίζουν το 70% και το 50% αντίστοιχα των νομοσχεδίων της «επάρατης δεξιάς», δείχνει τα όρια της «υπεύθυνης» αντιπολίτευσης που μάτωσε τον λαό με τα μνημόνια να συνεχίζονται σταθερά.

Αντίστοιχη η πορεία και των στελεχών τους σε δήμο και Περιφέρεια, που όσο και αν καβγαδίζουν για αποπροσανατολισμό, έχουν κοινή γραμμή πλεύσης, είναι «ζυγισμένοι - στοιχισμένοι» πίσω από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Τουρισμό, στην Πράσινη Ανάπτυξη, στην Καθαριότητα , το Νερό, τις Κατασκευές, Μεταφορές κ.α. Κλείνουν τα μάτια στον εργασιακό μεσαίωνα που τσακίζει τους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Ήδη ετοιμάζονται για νέα αντιλαϊκή επίθεση, με μεγαλύτερη ένταση. Η μεν ΝΔ ως «υπεύθυνη» κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ως «υπεύθυνη» αντιπολίτευση.

Οι αστερίσκοι δεν αποσταθεροποιούν ούτε κατά διάνοια τα συμφέροντα της αστικής τάξης που θέλει τα κόμματά της να συναινούν μεταξύ τους, θέλει όμως να έχουν και διαφορές, για να δουλεύει το μαγκανοπήγαδο της κυβερνητικής εναλλαγής.

Κι αν κάτι επιβεβαιώνεται μεταξύ των δύο βουλευτικών εκλογών, και των επικείμενων τοπικών τον Οκτώβρη, είναι ότι την ψήφο του στο ΚΚΕ και στους εκλεγμένους του στη Βουλή, δήμους και Περιφέρειες, ο εργαζόμενος, ο βιοπαλαιστής, ο νέος και η νέα τη βρίσκουν εκεί ακριβώς που την έδωσαν και ότι δεν την ψάχνουν δεξιά και αριστερά.

Την βρίσκουν σταθερά στο πλάι τους, να υπερασπίζεται τις δικές τους ανάγκες, τα δικά τους συμφέροντα, ν’ αγωνίζεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για μια καλύτερη ζωή του λαού.

Η μόνη σταθερά για τον λαό είναι το ΚΚΕ. Με ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ απαντάμε ότι καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, καμία αντιλαϊκή διοίκηση σε δήμο και Περιφέρεια δεν είναι παντοδύναμη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...