Καταγγελία του Γ.Σ Διαγόρας - Μπάσκετ κατά διαιτητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 26/04/2017 -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ -Μετά από ώριμη σκέψη και ενδελεχή εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού από τον τελικό ανδρών, μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε. Καλλιθέας, που διεξήχθη την Κυριακή 15 Απριλίου 2018, ο Γ.Σ. Διαγόραςκαταγγέλλειτους διαιτητές του αγώνα, των οποίων τα απανωτά λάθος σφυρίγματα σε βάρος του Διαγόρα, ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, στέρησαν τη νίκηαπό την ομάδα μας.

Για εμάςόλους στο Διαγόρα,πραγματικοίνικητέςυπήρξαν,οι αθλητές μας, ειδικά οι 16χρονοι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έμπειρους αντιπάλους προερχόμενοι από εθνικές κατηγορίες, όπως φυσικά, και ο προπονητής της ομάδας μας. Τους δίνουμεπολλάσυγχαρητήρια για την πολύκαλή τους απόδοση στον τελικό,επιστέγασμα της σκληρήςδουλειάςμέσα στο παρκέκατά το τελευταίοοκτάμηνο, που απέδωσεκαρπούς στα κρίσιμαπαιχνίδια των playoffs και του «φάιναλφορ».

Όσων αφορά στους διαιτητές, να τους…χαίρεται η ΚΕΔ/ΤΕ Δωδεκανήσου! Με αυτές τις ενέργειες, οι διαιτητές γύρισαν τομπάσκετπολλάχρόνιαπίσω και να ξέρουν, πως θα βρουν μπροστά τους το ιστορικόσωματείο που λέγεται «ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...