Καμιά δυσφορία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για την ΕΛΑΣ στη Νότια Ρόδο

Ρόδος, 21η Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

- Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ρητά και κατηγορηματικά, διαψεύδει ανυπόγραφο κείμενο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ στο Facebook με τίτλο «ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ» το οποίο αναπαράγεται άκριτα από διάφορες ιστοσελίδες.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο, απολύτως ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, έχοντας την τιμή να έχει εκλεγμένα Μέλη στο Διοικητικό της Συμβούλιο, δέκα(!!!) (10) από τα δεκαέξι (16) Μέλη της, ξενοδόχους που δραστηριοποιούνται στη Νότια Ρόδο, δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχουν οι Ξενοδόχοι με αυτού του είδους τα ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Κανένα μέλος μας δεν έχει εκφράσει ουδέποτε κάποιο παράπονο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Α.Τ. Νοτίας Ρόδου και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει για δήθεν πλημμελή άσκηση καθηκόντων των οργάνων της Αστυνομίας στη Νότια Ρόδο εν γνώσει μάλιστα του Αστυνομικού Διευθυντή. Τα δήθεν καταγγελλόμενα περιστατικά ουδέποτε έλαβαν χώρα και βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας του κρυπτόμενου συντάκτη του κειμένου.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου έχουμε άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τέτοια δημοσιεύματα μόνο σκοπό  έχουν να βλάψουν την αγαστή σχέση μας με την Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...