"Καμία υποχώρηση στα εθνικά μας δίκαια- Καμία συνεκμεταλλευση του Αιγαίου! Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Σύμης ο Χαράλαμπος Κόκκινος."

 "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
          ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Σύμη 8.5.23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Καμία υποχώρηση  στα εθνικά μας δίκαια- Καμία  συνεκμεταλλευση του Αιγαίου!  Στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση   της Σύμης  ο Χαράλαμπος Κόκκινος."

Στις εκδηλώσεις της 78ης επετείου απελευθέρωσης της Σύμης και της παράδοσης των στρατευμάτων κατοχής παρέστη ο Χαράλαμπος Κόκκινος Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ". Με την παράδοση των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στις συμμαχικες δυνάμεις και στους Ελληνες στρατιώτες του Ιερου Λοχου στις 8 Μαΐου 1945 άνοιξε ο δρόμος για την  απελευθέρωση  της Δωδεκανήσου και την ενσωμάτωσης της με τη μητέρα Ελλάδα , μετά από εξακόσια (600) χρόνια σκλαβιάς.

Αυτές οι ιστορικές στιγμές σε συνδυασμό με το αδούλωτο πνεύμα που διατήρησαν οι πρόγονοι μας επιβάλλουν σήμερα να επαγρυπνούμε  και να διαφυλάξουμε  την εθνική μας ανεξαρτησία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Στις συχνές και πολλές προκλήσεις, στις αναθεωρητικές απόψεις και στις επεκτατικες βλέψεις της Τουρκίας καλούμαστε με σθένος να   διαφυλάξουμε τα εθνικά μας δίκαια, να μην υποχωρήσουμε  και να μην επιτρέψουμε καμία "συνεκμετάλλευση"  και καμία  "γκριζοποιηση" του Αιγαίου.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού " ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "

-Περιφερειακός σύμβουλός Π.Ε. Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...