Και σε έντυπη μορφή το περιοδικό «e-Χάλκe» του Γυμνασίου Χάλκης

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «e-Χάλκe» ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΛΚΗΣ
ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ


Τα σχολικά προγράμματα συνιστούν ένα αποτελεσματικό εργαλείο βιωματικής μάθησης, καθώς προσφέρουν ολιστική εμπειρία, εμπλέκοντας τους μαθητές συγχρόνως σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Το Γυμνάσιο Λ.Τ. Χάλκης "Σ. Φανουράκης" ολοκλήρωσε κατά το τρέχον σχολικό έτος δώδεκα (12) προγράμματα πολιτιστικού, περιβαλλοντικού, τεχνολογικού, ευρωπαϊκού, κοινωνικού ενδιαφέροντος, συνεργάστηκε με τοπικούς και άλλους αρμόδιους φορείς και με σχολεία τόσο της ενδοχώρας όσο και του εξωτερικού.
Ένα από τα σχολικά προγράμματα που ολοκλήρωσαν, επιτυχώς, οι μαθητές του σχολείου της Χάλκης ήταν το ηλεκτρονικό περιοδικό «e-Χάλκe» magazine. Η υπεύθυνη συντακτική ομάδα, σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Γυμνασίου Λ..Τ. Χάλκης, κ. Τσατταλιό Νικόλαο και την ευγενική χορηγία του Δήμου Χάλκης, δια της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, κατάφερε, να έχει στα χέρια της, εκτός από το ψηφιακό αρχείο, και την έντυπη έκδοση των δύο τευχών του τριμηνιαίου σχολικού περιοδικού.
Οι μαθητές του Γυμνασίου ΛΤ Χάλκης “Σ. Φανουράκης”  παρέλαβαν ενθουσιασμένοι το αναμνηστικό τους περιοδικό και εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και Καλές Αναγνώσεις!

Τα περιοδικά μπορείτε να τα ξεφυλλίσετε εδώ:
https://blogs.sch.gr/gymchalk/teychi-e-chalke/

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...