Ικανοποίηση στην Κοινότητα Ολύμπου για την προσέγγιση σύγχρονου πλοίου στο λιμάνι Διαφανίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Όπως πληροφορηθήκαμε αρμοδίως από τις 19 Απριλίου 2021 θα δρομολογηθεί σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο (προδιαγραφών Highspeed) το οποίο θα πραγματοποιεί τρία (3) δρομολόγια την εβδομάδα μετ’ επιστροφής στη γραμμή Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία. Στο ένα από τα τρία αυτά δρομολόγια το πλοίο θα προσεγγίζει και στο λιμάνι του Διαφανίου.

Ως αιρετά, από τον Ολυμπίτικο λαό, μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου, αλλά και ο υπογράφων ως Πρόεδρος του Σώματος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε την Ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, αρμόδιο για θέματα πλοίων και συμπατριώτη μας κ. Κώστα Ι. Κατσαφάδο και τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού,  Βουλευτή Δωδεκανήσου και επίσης συμπατριώτη μας κ. Μάνο Κόνσολα για τη βοήθειά τους στην αίσια διευθέτηση του σοβαρού αυτού για τον τόπο μας ζητήματος.

Η Κοινότητα μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη δρομολόγηση θα δώσει μια νέα ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και την τακτική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.  

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

 

           ΗΛΙΑΣ Β. ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ                                                               

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...