Θόδωρος Καραγιάννης: Δεχόμαστε επιθέσεις απο πρώην συντρόφους μας - Οι συναναστροφές με ακροδεξιά στοιχεία, φαίνεται οτι τους επηρέασε...

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Θόδωρος Καραγιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων από τους, κατά τ‘ άλλα ηπίων τόνων, πρώην συντρόφους μας.

Φαίνεται τελικά πως αυτός ο προσχηματικός προεκλογικός πολιτισμός μεταξύ “αδελφικών” κομμάτων, δεν κατάφερε να διατηρηθεί μέχρι την 26η Ιανουαρίου.

Δυστυχώς γι‘ αυτούς αλλά και για εμάς που έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους στο παρελθόν, οι επιθέσεις αυτές δεν περιορίζονται σε αμιγώς πολιτικά, αλλά επεκτείνονται και σε προσωπικά ζητήματα, θίγοντας έτσι αηθώς πρόσωπα και καταστάσεις. Λησμονούν όμως πως πεδίο τέτοιου είδους και επιπέδου αντιπαράθεσης, υπάρχει στην δική τους πλευρά. Οι δικές μας ντουλάπες δεν έχουν σκελετούς, οι δικές τους είναι που ξεχειλίζουν.

Είναι φανερό πως η άνευ όρων συγκυβέρνηση τους άφησε κουσούρια και όχι μόνο εξευτέλισε την ιστορία του χώρου και απαξίωσε την προσφορά του στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, αλλά όπως φαίνεται  οι συναναστροφές με τα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ επηρέασε τους πρώην συντρόφους μας, καθιστώντας τους Κένταυρους και Ρέιντζερς του 2015.

Ως νέοι γενίτσαροι λοιπόν, τους είναι προτιμότερο να επιτίθονται σε αυτούς από τους οποίος υποστηρίζονταν επί σειρά ετών, παρά να ασχολούνται ουσιαστικά με την επιτυχία της σημερινής τους συγκέντρωσης.

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κι αυτή τη φορά να λειτουργήσουμε ως αποδιοπομπαίοι τράγοι και να επωμιστούμε την ευθύνη να ανοικοδομήσουμε όλα όσα γκρεμίστηκαν στον χώρο λόγω της δικής τους αχαριστίας απέναντι σε αρχές και αξίες και κυρίως τον κόσμο που εκφράζαμε.  Την 25η όμως του μηνός η ετυμηγορία της βάσης θα είναι αμείλικτη».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...