Η Σοφία Παύλου Καλή υπ. Δημοτική σύμβουλος με τον Μανώλη Καπετανάκη

Υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος σημαίνει να θες να βοηθήσεις το νησί σου, την μικρή κοινωνία που σε περιβαλλει,το χωριό σου...
Μπήκα σε αυτήν την διαδικασία της εκλογής με την ΑΠΕΚ του Δρ Μανώλη Καπετανάκη, γιατι πιστεύω στο όραμα της αλλαγής για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας και μόνο όταν πιστεύεις σε κάτι και έπειτα στρωθείς στην δουλειά γίνεται πραγματικότητα.
Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών να δείξουν την δύναμή τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι, μακριά από συμφέροντα και συγγενικές σχέσεις, για το μέλλον του νησιού. Διεκδικώ λοιπόν την ψήφο των συνδημοτών μου για να γίνει το όραμα πραγματικότητα και να περάσει ο Δήμος στα χέρια των πιο ικανών. 
Σε εκείνους που δεν θα κάνουν στην καλύτερη περίπτωση απλή διαχείριση να περάσουν όπως όπως τα 4 χρόνια αλλά σε εκείνους που θα οδηγησουν τον τόπο επιτέλους μπροστά. Στην σύγχρονη εποχή της καινοτομίας, της αποφασιστικότητας, των επιτυχιών.

Στηρίζω αυτόν τον σπουδαίο συντοπίτη μας γιατί η πορεία που χάραξε από το μικρό νησί μας μέχρι το να κάνει παγκοσμίως γνωστό το όνομα του, δεν έχει χαριστεί ποτέ σε κανέναν. Είναι αποτέλεσμα ικανοτήτων, δυνατοτήτων και σκληρής δουλειάς. Φανταστείτε αυτά τα προσόντα να μπουν στο τιμόνι του δήμου μας.
Η σκληρή δουλειά και η συνεχής προσπάθεια προόδου ειναι τα δικά μου προσόντα και οι μόνοι οδηγοί μου μαζί με ενα αίσθημα δικαιοσύνης στα 12 χρόνια που εργαζομαι στην τράπεζα Πειραιώς, στα 6 χρόνια που συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για τον εξωραϊστικό και πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μου, στην συνεχή παρουσία μου στο πλευρό των εργαζομένων μέσω των συνδικαλιστικών οργάνων του κλάδου μου αλλά και στην προσπάθεια να μένω, να παλεύω και να ονειρεύομαι τα καλύτερα για τον τόπο μου.
Ειμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλάι αυτού του ελπιδοφόρου ανθρώπου που έχει όραμα μια καλύτερη Κάρπαθο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...