Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ»
-Η τελετή ορκωμοσίας  του Δημάρχου , Μιχάλη Ερωτόκριτου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  31 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου.

       Την ορκωμοσία της   νέας Δημοτικής Αρχής τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου – Κάσου κ.κ. Αμβρόσιος συνεπικουρούμενος από τους ιερείς της Μητρόπολης.

      Στην αρχή ορκίστηκε ο Δήμαρχος και στη συνέχεια τα μέλη του νέου Δ.Σ. Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην μακροχρόνια φιλία που τον συνδέει με το Δήμαρχο και από την θητεία  του τελευταίου ως Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου καθώς και στη συνεργασία τους.

      Κατόπιν χαιρέτησε η απερχόμενη Δήμαρχος Μαίρη Σορώτου Τσανάκη η οποία αναφέρθηκε στη θητεία της και στην ανακήρυξη της Κάσου, ως Ηρωικής Νήσου. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Μανόλης Νικολάκης μίλησε για την ενότητα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Κασιωτών και την ανάγκη συνεργασίας.

        Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής όπως η καθημερινότητα, τα τεχνικά έργα καθώς επίσης και στην ανάγκη σύγκλισης και ομοφωνίας των παρατάξεων σε ότι αφορά λύσεων που έχουν σχέση τουλάχιστον  με μείζονα προβλήματα του νησιού.

         Στην τελετή παρέστησαν όλες οι τοπικές αρχές, ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν μεταξύ των άλλων ο Υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας , οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδου, Γιάννης Παπάς οι πρώην Υπουργοί Δημήτρης Κρεμαστινός, Αριστοτέλης Παυλίδης, οι Δήμαρχοι Καρπάθου Ηλίας Λάμπρου, οι νεοεκλεγέντες Γιάννης Νισύριος, Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης και Χάλκης Άγγελος Φραγκάκης η Κασιακή Αδελφότητα Αμερικής, ο Στρατηγός Διοικητής 95 ΑΔΤΕ  Νικόλαος Φλάρης, ο Μητροπολίτης Κώου –Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ο Αερολιμενάρχης Ρόδου Σπύρος  Δεληγιάννης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Αττικής Γιάννης Φραγκούλης, εκ μέρους της  ΕΚΑΜΕ ο Μανόλης Μαυρολέων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κασιωτών Ρόδου ΄΄ο Χαδιώτης΄΄ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου Νίκος Κωνσταντινίδης, η Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου Πόπη Νικολαΐδου,ο π. σύμβουλος του Επαρχείου Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου Γιώργος Ν. Τσαμπανάκης κ.α.         

 

 

 

 

                                       

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...