Η Μόνικα Μπελούτσι προσεχώς σε Σύμη και Πάτμο

Η Μόνικα Μπελούτσι προσεχώς σε Σύμη και Πάτμο! Αυτό διαφαίνεται απο τη στήλη "Σίβυλλα" του Βήματος. Μέχρι τώρα επισκέπτεται την Πάρο. Φαίνεται όμως οτι στα άμεσα σχέδια της είναι οι διακοπές στα δύο νησιά τηης Δωδεκανήσου. "Υπάρχουν φορές που ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής «μπερδεύει» τους Dolce & Gabbana με τους Dsquared. Διάσημοι designers όλοι τους. Πάμπλουτοι, πολυφωτογραφημένοι κοσμοπολίτες.

Οι πρώτοι κατηγορούνται για μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζημιώσει το ιταλικό Δημόσιο με ένα ποσό που ξεπερνάει το ένα δις ευρώ.

Οι εισαγγελικές αρχές τους απειλούν με φυλάκιση δυόμιση ετών. Η Ιταλίδα ντίβα Μόνικα Μπελούτσι δείχνει ανήσυχη. Οι στενοί της φίλοι πίσω από τα σίδερα της φυλακής; Oh Madonna mia! Είναι κάτι που η star δεν θέλει καν να περνάει από το μυαλό της.

Ο Ντομένικο και ο Στέφανο χρησιμοποίησαν και το φετινό καλοκαίρι την sexy Μόνικα για την διαφημιστική καμπάνια τους, με φόντο το υπέροχο Κάπρι. Η Μπελούτσι αν και ζει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου στη Γαλλία λόγω του συζύγου της Βενσάν Κασέλ, λατρεύει τον ιταλικό Νότο. Το πρώτο «πέρασμά της» στην Ελλάδα έγινε στο Ιόνιο. Με το yacht των Dolce & Gabbana την πρώτη φορά. Επέστρεψε την επόμενη χρονιά με την θαλαμηγό του Λάπο Ελκάν, εγγονού του Τζιάνι Ανιέλι.

Ο έρωτας για την Πάρο Και έπειτα… Έπειτα η Μόνικα ερωτεύτηκε το Αιγαίο και την Πάρο. Η επίσκεψή της στην κοντινή Μύκονο διήρκησε λίγο, πολύ λίγο. Αντίθετα με τους Dsquared, οι οποίοι όχι μόνο περνούν τα καλοκαίρια τους στο Νησί των Ανέμων αλλά «πετάγονται» εκεί κάποια τριήμερα μέσα στον χειμώνα. Οι παραλίες της Mykonos από την Ψαρού μέχρι τον Πάνορμο και το Καλό Λιβάδι φιλοξενούν καθημερινά τους εκκεντρικούς Ντιν και Νταν. Το ξημέρωμα τους βρίσκει στο Cavo Paradiso.

Η Μόνικα επιλέγει συνήθως συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάρο. Στις προηγούμενες διακοπές της είχε κοντά της την Ελληνίδα φίλη της Δωροθέα Μερκούρη. Αυτή τη φορά το ελληνικό καλοκαίρι της θα περιλαμβάνει και λίγο από Σύμη και Πάτμο. Ίσως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Ντιέγκο ντε λα Βάλε αλλά και η Σάλμα Χάγιεκ (σύζυγος του αντιπάλου Φρανσουά Πινό Junior του οίκου Gucci) να την προέτρεψαν να επισκεφθεί την αριστοκρατική Σύμη και το Νησί της Αποκάλυψης". ΠΗΓΗ:στήλη Σίβυλλα απο το Βήμα VERENA.GR

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...