Η Κάσος συνεχίζει και στην δεύτερη φάση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-« Η Κάσος συνεχίζει και στην δεύτερη φάση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας»

- Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Κάσος συνεχίζει σταθερά την πορεία της στη νέα εποχή προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος, υποστηριζόμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας.  Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία της  «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»  με τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου και σε όλους τους κατοίκους, μόνιμους και μη, του νησιού μας, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής  για τις επερχόμενες γενιές.

 

             Οι τακτικές τηλεδιασκέψεις με ειδικούς επιστήμονες και μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνεχίζονται , προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση του σχεδίου ενεργειακής μετάβασης της Κάσου και όχι μόνο!  Στο άμεσο μέλλον, προγραμματίζουμε σχετικές ενημερωτικές συναντήσεις  στο νησί, τηρώντας πάντοτε τις αναγκαίες προφυλάξεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

              Είμαστε βέβαιοι ότι η θετική ανταπόκριση της ΕΕ μπορεί να δώσει τη δυνατότητα στην Κάσο κυριολεκτικά να περάσει σε μια άλλη εποχή, αξιοποιώντας την ηλιακή και την αιολική ενέργεια,  ώστε να υπάρξουν πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...