Η Ευαγγελία Μπιλλήρη είναι υποψήφια για την Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ-Π.Τ Δωδεκανήσου

  Την εκπροσώπηση των μηχανικών της Δωδεκανήσου στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Αθήνα διεκδικεί στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής η Ευαγγελία Μπιλλήρη, πολιτικός μηχανικός συμμετέχοντας  στο ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ-Ανανέωση Πρωτοπορία.
   Όπως δήλωσε η ίδια στο «Verena» η  διαρκής ενασχόληση της με τα θέματα του κλάδου είναι αποδεδειγμένη, ενώ η εμπειρία της από την θητεία της στην Αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος της Δωδεκανήσου (2003- 2006) και η γνώση των προβλημάτων που απορρέουν από τον νησιωτικό χαρακτήρα της περιφέρειας,  της δίνουν την ωριμότητα να συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων που  αντιμετωπίζουν οι διπλωματούχοι μηχανικοί, τόσο εν μέσω της οικονομικής κρίσης όσο και λόγω της γενικότερης απαξίωσης του ρόλου των μηχανικών στην κοινωνία.    
    Στην  ανοιχτή επιστολή προς τους  συναδέλφους της απευθυνόμενη σε όσους αναζητούν νέα πρόσωπα για την στελέχωση των θεσμικών οργάνων τονίζει μεταξύ άλλων ότι: «Το «νέο» σ’ αυτές τις εκλογές θα πρέπει να είναι η επιβράβευση της συνέπειας, της τεκμηριωμένης άποψης, της αγωνιστικότητας, του ήθους και προπάντων της ανιδιοτελούς συμμετοχής στα κοινά».
   Αγαπητή/έ  συνάδελφε,
   Ξέρω πολύ καλά πως στις δύσκολες μέρες που ζούμε, ίσως το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σε απασχολεί είναι οι επερχόμενες εκλογές στο ΤΕΕ.
   Ξέρω και καταλαβαίνω την οργή σου και την ανάγκη σου να την εκφράσεις με κάποιο τρόπο σε αυτές τις εκλογές, αφού αυτά τα χρόνια της λαίλαπας που βιώνουμε,  δεν είδες τον φορέα των μηχανικών, τον θεσμοθετημένο σύμβουλο της πολιτείας να μάχεται μαζί σου, στο πλευρό σου,  στο βαθμό που θα έπρεπε,  ή που θα ήθελες.    
   Δεν είδες  να λύνονται  χρόνια αιτήματα, αλλά είδες επιλεκτικές  επαναστατικές γυμναστικές που  δεν σε αφορούσαν.  
   Η απάντηση στα όσα βίωσες δεν είναι να μείνεις απαθής, αποστασιοποιημένος, να αντιμετωπίσεις μόνος σου τα προβλήματα σου.    
   Η λύση δεν είναι η εσωστρέφεια και η ηττοπάθεια,  αλλά το να  δώσεις νέα υπόσταση στη συλλογικότητα σου, να αλλάξεις το ΤΕΕ που σε απογοήτευσε, να καταδικάσεις τακτικές που υπηρέτησαν μόνο προσωπικές στρατηγικές και να εκφραστείς μέσα από ανθρώπους που γνωρίζεις, που μπορείς να εμπιστευτείς.
   Το «νέο» σ’ αυτές τις εκλογές θα πρέπει να είναι η επιβράβευση της συνέπειας, της τεκμηριωμένης άποψης, της αγωνιστικότητας, του ήθους και της ανιδιοτελούς συμμετοχής στα κοινά.
  Πάμε από την αρχή λοιπόν,  μαζί,  σε μια νέα προσπάθεια για την ουσιαστική εκπροσώπηση, τη δική σου και της Δωδεκανήσου κατ’ επέκταση,   στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.
  Ζητώ την ψήφο σου κοιτώντας σε στα μάτια, γιατί όπως πιστεύω, έχω αποδείξει έμπρακτα ότι η ανάμειξη μου σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ούτε υπηρετεί άλλη σκοπιμότητα,  αλλά συνιστά συνειδητή επιλογή και φυσική συνέπεια της ήδη διαρκούς ενασχόλησης μου με τα θέματα του κλάδου.
   Σου ζητώ να συμμετέχεις στις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου 2013  και να με στηρίξεις, έχοντας κατά νου ότι υπήρξα πάντοτε ειλικρινής στις μεταξύ μας σχέσεις και ότι θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη σου.
                                                                  Νοέμβριος 2013



                                      Υποψήφια για την Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ
                                              Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...