Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα – Επιτροπή Ρόδου, οργανώνει BAZAAR στην Αθήνα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ-Θέμα: Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα – Επιτροπή Ρόδου, οργανώνει BAZAAR στην Αθήνα για την υποστήριξη με υποτροφίες, οικονομικά αδύνατων Δωδεκανήσιων φοιτητών. Πραγματοποιείται σε μνήμη της Ελένης Καρράβα, μέλους και χορηγού της Δωδεκανησιακής Μέλισσας. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη από τους φίλους της Μέλισσας για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 10.00-18.00.

-Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα – Επιτροπή Ρόδου, με πίστη στο σκοπό της στήριξης των άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών, οργανώνει στην Αθήνα Bazaar με προϊόντα από τα νησιά μας, τα οποία αναμένουν οι Δωδεκανήσιοι της πρωτεύουσας και πολλοί φίλοι της Μέλισσας, στις 30 Νοεμβρίου 2019 του Αγίου Ανδρέα, από τις 10:00  το πρωί μέχρι τις 18:00,  απέναντι από το Μουσείο Μπενάκη (γωνία), με εύκολη πρόσβαση τρόλλεϋ ή μετρό στη στάση Σύνταγμα ή Ευαγγελισμός. Είναι η 4η φορά που οργανώνεται Bazaar εκτός Ρόδου.

 

Θα προσφέρει στα μέλη και τους φίλους της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, παραδοσιακά εδέσματα και ΠΟΠ είδη διατροφής, αλμυρές και γλυκές δημιουργίες από τα χέρια των γυναικών της Ρόδου καθώς και εξαιρετικά προϊόντα των νησιών. Τα αρώματα της υπαίθρου, οι παραδοσιακές συνταγές που περνάνε από χέρι σε χέρι, τα βότανα, τα χόρτα, το βιολογικό αγουρέλαιο με ονομασία προελεύσεως, τα όσπρια, τα τυριά, τα αλίπαστα, τα γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα, είνα στο επίκεντρο της γευστικής πανδαισίας που θα συναντήσουμε στο Bazaar.

 

Σκοπός είναι η ενίσχυση των υποτροφιών που χορηγεί η Δωδεκανησιακή Μέλισσα σε οικονομικά αδύνατους Δωδεκανήσιους φοιτητές. Το Bazaar αποτελεί ευκαιρία συνάντησης με φίλους και συμπατριώτες που θα τιμήσουν την εκδήλωση και θα κάνουν τις αγορές τους για καλό σκοπό.

 

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε κάλεσμα της Επιτροπής Ρόδου. Η προηγούμενη εκδήλωση με θέμα το «κόσμημα στην αρχαία Ελλάδα» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και το Μουσείο Κοσμήματος Λαλαούνη βρήκε πολύ μεγάλη στήριξη και εξασφάλιση τριών υποτροφιών. Η διοργάνωση παίρνει δύναμη και ψυχή από την αγάπη των φίλων που πλημυρίζει την μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια και επιβεβαιώνεται από το αποτέλεσμα. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η γνώση, η εκπαίδευση, οι σπουδές είναι πορεία και στόχος για το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάθε νέος στη ζωή του.

Επικοινωνία, πληροφορίες: 6945150029, 6942234448, 6932282374, 6932008934, anna.haritos@gmail.com, info@praxisplus.gr

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...