Η "δεύτερη ανάγνωση" από τους εκπρόσωπους του "πολιτικού κυνισμού"

Σε επικοινωνιακό αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι "διάσπαρτοι" (ή μάλλον σκόρπιοι) "μνημονιο-σκεπτικιστές", που είδαν το κλίμα να αλλάζει άρδην και την ελληνική κοινωνία να βγαίνει από τον λήθαργο και την απαισιοδοξία, στην οποία την είχαν καταδικάσει τα κόμματα που υπηρέτησαν και συνεχίζουν και σήμερα να υπηρετούν.


Φόβος και πανικός τους έχει καταλάβει, μήπως ο Τσίπρας και η "παρέα" του τα καταφέρουν και αυτό θα σημάνει την πλήρη αποκάλυψη της υποτελούς πολιτικής των κομμάτων τους, που 5 χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να αποδέχονται "αγόγγυστα" τις επιταγές των ξένων αφεντικών τους.

 Τρέχουν αγχωμένοι από κανάλι σε κανάλι και από έντυπη σε ηλεκτρονική εφημερίδα, να διατυμπανίσουν πως "εύχονται από καρδιάς"  να πετύχει η νέα κυβέρνηση, ως γνήσιοι πατριώτες και πάνω απ' όλα ... έλληνες, όμως στόχος τους δεν είναι αυτό, αλλά να επιχειρήσουν μια "δεύτερη ανάγνωση" των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

 Δυστυχώς όλοι αυτοί οι "μνημονιο-σκεπτικιστές",  που επιχειρούν μια "δεύτερη ανάγνωση" των τελευταίων γεγονότων, είναι εκείνοι που διακατέχονται από  "ενοχικά σύνδρομα" και ουσιαστικά εκφράζουν την "αγωνία" τους,  μήπως οι νέοι εντολοδόχοι του ελληνικού λαού τα καταφέρουν και καταρρεύσει το "φοβικό οικοδόμημα" που έστησαν για να τρομοκρατούν τις μάζες, χρησιμοποιώντας τα "μιντιακά" ανδρείκελά τους, που κραύγαζαν την καταστροφή από τα τηλεοπτικά παράθυρα της διαπλοκής.

 Ακόμη και σήμερα, οι εκφραστές του "πολιτικού κυνισμού" δεν "καταθέτουν τα όπλα" αλλά συνεχίζουν να επιχειρούν την τρομοκράτηση των μαζών, μιλώντας για πρακτικές "ρουλέτας" από πλευράς της νέας κυβέρνησης και επισείοντας εκ νέου τον φόβο της εξόδου από την Ευρωζώνη.

 Συνεχίζουν να "απειλούν" και να προσπαθούν να "τρομοκρατήσουν" ακόμη και σήμερα τους έλληνες, πως η "αδίστακτη Μέρκελ" και η πολιτική της, θα θελήσει να τιμωρήσει την "απείθαρχη" Ελλάδα, που μέχρι χθες υποκλίνονταν μπροστά στην πανίσχυρη αυτοκρατορική της δύναμη. Προβάλλουν την "ασφάλεια" την οποία πρόσφεραν απλόχερα στους έλληνες, όταν "συγκυβερνούσαν" και "συνδιαχειρίζονταν" το αδιέξοδο και την αναπαραγωγή της κρίσης και της λιτότητας, ενώ συνεχίζουν να "στοιχηματίζουν" στην αποτυχία του Τσίπρα.

 Όμως αγνοούν όλοι αυτοί,  πως οι γραφειοκράτες των Βρυξελών τρομάζουν οι ίδιοι μπροστά στην ιδέα μιας τέτοιας προοπτικής, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια  στην κατάρρευση ολόκληρου του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος και θα συμπαρασύρει τα πάντα σε μιαν καταστροφική και αυτοκαταστροφική πορεία, που σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσουν.



"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...