Η Βασιλική Ξεπαπαδάκη Παπαδημητρίου Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τους "Δημοκράτες"

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ, Ανδρέα Λοβέρδο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Για την ευκαιρία να συμπορευτώ μαζί του στον κοινό αγώνα με συλλογικό στόχο την πρόοδο της Ελλάδας.

Ζούμε σε ευλογημένο τόπο και οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα που με τόσους αγώνες όπως μας διδάσκει η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, οι ρίζες μας αποκτήθηκαν.

Θα δώσουμε όλες τις μάχες. Με κοινή λογική θα στεκόμαστε σύμμαχοι σε ότι προάγει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά με ειλικρίνεια, θα καταγγέλλουμε ότι δεν είναι προς το συμφέρον της.

Πέρασαν πενήντα χρόνια από την μεταπολίτευση και όμως οι πολίτες διαπιστώνουν ότι το παρόν δεν φαίνεται καλύτερο από το παρελθόν. Η οικονομική κρίση, η εργασιακή ανασφάλεια, το κόστος ζωής, το ασθμαίνον δημόσιο σύστημα υγείας, η εγκληματικότητα, δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

Η τελευταία κατέστη μάρτυρας στις εθνικές τραγωδίες και στις εγκληματικές παραλείψεις με συνέπεια το θάνατο 161 συνανθρώπων μας, στο Μάτι και στα Τέμπη.

Είναι πλέον έκδηλη και γενικευμένη η απογοήτευση και η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς. Το πρόβλημα λοιπόν στην Ελλάδα γίνεται ηθικό, πολιτικό, θεσμικό αφού, η  Δημοκρατία και το κράτος δικαίου, που υπηρετούν αμφότερα την έννοια της ελευθερίας, θεμελιώνονται στη βάση τους από τον λαό όμως, ως σύνολο ισότιμων και ισόνομων πολιτών.

 

Σας καλώ λοιπόν να συμπαραταχθείτε μαζί μας, με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τον Πρόεδρό μας Ανδρέα Λοβέρδο.

 

Ζητώ την στήριξή σας  στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, γιατί είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, να εργαστούμε για την πρόοδό της, για την Δημοκρατία, την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Ζητώ την δύναμή σας για να σας εκπροσωπήσω και να ακουστεί η φωνή όλων μας.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...