Η Αννα Ζωάννου, ξανά υποψήφια με την παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου

«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη μας σε πράξη στη παρούσα αυτοδιοικητική θητεία. Αποτελεί σταθερή αξία και στην επόμενη θητεία.

Ζωάννου Αννα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Φώτης Χατζηδιάκος


 

▸ «Προχωράμε μαζί με τον Φωτη Χατζηδιάκο, γιατί στην πενταετία που πέρασε θέσαμε τις βάσεις για την κοινωνική πολιτική του «αύριο» με δείκτη επιτυχίας το χαμόγελο του συνανθρώπου μας.

Συνεχίζουμε Μαζί σας!»


 

Με εκτίμηση,

Άννα Ζωάννου


 

▸Βιογραφικό

Η Άννα Ζωάννου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Ναύπλιο, απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Μεταξά και ακολούθως εξειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συνέχισε την εξειδίκευση της στην Κλινική Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οπότε και έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου, παράλληλα με την απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου PhD. Μετεκπαίδευση για την ιστοπαθολογία δέρματος (Μελάνωμα ΗΠΑ).

Δίδαξε το μάθημα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής ως Επίκουρη Καθηγήτρια και υπηρέτησε στο ΙΚΑ Ιωαννίνων ως Ιατρός Δερματολόγος.

Η Αννα Ζωάννου ζει στη Ρόδο και διατηρεί ιδιωτική κλινική Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και Αισθητικής από τον Μάρτιο 1995 έως και σήμερα.

Μιλάει τρείς γλώσσες (Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά).

Το Μάϊο του 2014, εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τη νικητήρια παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών του Φώτη Χατζηδιάκου.

Ως αντιδήμαρχος με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ρόδου πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα δουλειά και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Εγκαινιάστηκε πρώτο πανελλαδικά το Κέντρο Κοινότητας, το οποίο διεύρυνε σημαντικά τις κοινωνικές υπηρεσίες, οι Δομές Υποστήριξης Γυναικών (Συμβουλευτικό Κέντρο και Ξενώνας Φιλοξενίας) απέσπασαν τιμητική διάκριση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών τους και το ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ και το Βοήθεια στο Σπίτι εμπλούτισαν τις παροχές, συμβάλλοντας στην φροντίδα και ενεργοποίηση της τρίτης ηλικίας.

Για πρώτη φορά υποστηρίχτηκαν πολύπλευρα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, μοιράστηκαν 112 τόνοι τρόφιμα σε 2.500 ωφελούμενους, ενώ παράλληλα διανεμήθηκαν 128 τόνοι φρούτα σε σχολεία του νησιού. Μέσω του προγράμματος Στέγαση και Εργασία για άστεγους, εξασφαλίστηκε κατοικία και απασχόληση σε 47 άτομα, Επιπλέον, με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υλοποιούνται δυο καινοτόμα προγράμματα: το Κοινωνικό Φροντιστήριο, και το Συν–Δημιουργώ, έργο προσφοράς για την οικογένεια και το παιδί με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Συνεχίστηκε η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων που στην πενταετία άγγιξαν τα 44εκατ.€ σε 2.500 επιδοματούχους. Τέθηκε η βάση για τη λύση του χρόνιου προβλήματος της μετεγκατάστασης των Ρομά του Καρακόνερου με την εκπόνηση επιχειρησιακού προγράμματος και με την εξασφάλιση οικονομικών πόρων από την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης Ρομά. Για πρώτη φορά συντονίστηκε η δράση συλλόγων, φορέων και μεμονωμένων εθελοντών με τη δημιουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που πλέον αριθμεί 68 μέλη.


 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos #AnnaZoannou

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...