Ζητείται οικονομική στήριξη προς τον Αθλητικό Όμιλο Μεγίστης "Καστελόριζο"για να συνεχίσει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Δωδ/σου

Δελτίο Τύπου

- Ο Αθλητικός Όμιλος Μεγίστης ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ τις τελευταίες μέρες καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μέλη της νύν Διοίκησης, παρά το ότι κτυπήσαμε αρκετές πόρτες για στήριξη της ομάδας δεν τύχαμε της ανάλογης ανταπόκρισης και απευθυνθήκαμε στον Αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου.

Αφού του αναλύσαμε το πρόβλημα που προέκυψε με την μή κάθοδο της ομάδος στο Πρωτάθλημα και έχοντας υπόψη την σημασία της παρουσίας της ως εκπρόσωπο του μικρού δοξασμένου και ιστορικού νησιού του Καστελλορίζου και ειδικά για εθνικούς λόγους ο κ. Διακογεωργίου έδειξε αμέσως το αμέριστο ενδιαφέρον του.

Μάλιστα, ως μέλος της ΕΠΣΔ τόνισε ότι επιβάλλεται να σταθούμε στο πλάι της ομάδας για να την στηρίξουμε.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας άμεσες ήταν οι επαφές του με ανθρώπους που βρίσκονται τόσο στο Καστελλόριζο, όσο και στην Ρόδο για να στηρίξουν την ομάδα.

Ευελπιστούμε ότι προσεχώς θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και ότι η ομάδα μας θα συμμετάχει στο Πρωτάθλημα.

Υπάρχουν αρκετοί συμπατριώτες μας, είτε στο Καστελλόριζο, είτε στην Ρόδο, αλλά και ανά την Ελλάδα που μπορούν να σταθούν δίπλα στον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και την προσπάθεια που καταβάλλει.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε, που έσκυψε στο πρόβλημα της ομάδας και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι όλα θα πάνε καλά.

Επισημαίνουμε ότι αν η ομάδα δεν συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για όλη την Ελλάδα, καθώς ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι τα θεμέλια του ακριτικού Καστελλορίζου.

 

 

 

 

                   Η Διοίκηση του Α.Ο. ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...