Ευχαριστήριο πένθους της Οικογένειας του Φώτη Χατζηδιάκου προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Προς τον πρώην Ευρωπαίο Επίτροπο

κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ

Ρόδος 20-11-2023

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

 Σας ευχαριστούμε με συγκίνηση για το από 13/11/2023 συλλυπητήριο μήνυμα σας για την εκδημία του αγαπημένου μας, συζύγου και πατέρα, Φώτη Στ. Χατζηδιάκου, πρώην Δημάρχου Ρόδου.

  Τα λόγια καρδιάς και πολιτικής ευθύτητας, κ. Αβραμόπουλε, για τον αγαπημένο σας φίλο, αποτελούν ένδειξη τιμής και αναγνώρισης προς τον Φώτη Χατζηδιάκο και για εμάς, την οικογένεια του, μια παρηγοριά στην ανείπωτη θλίψη μας.

 

  Είναι βέβαιο, ότι πορευτήκατε στον δημόσιο βίο, υπηρετώντας ο καθένας σας την «πολιτεία», με αίσθημα ευθύνης, αφοσίωση και προσήλωση προς τους θεσμούς, γνωρίσματα του δημόσιου άνδρα, τα οποία αποτελούν εγγύηση για την Δημοκρατία και την βάση ανιδιοτελούς προσφοράς στην πατρίδα μας.

Η παρακαταθήκη αυτή του προσφιλούς μας, πατέρα και συζύγου θα μας συνοδεύει ….

Με τιμή

Η σύζυγος, Αγάπη Καλομοίρη-Χατζηδιάκου

Ο γυιός, Στέργος Χατζηδιάκος

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ

«Αποχαιρετούμε με τιμή και αναγνώριση τον Φώτη Χατζηδιάκο, διακεκριμένο πολιτικό των Δωδεκανήσων, ο οποίος διέγραψε μια δημόσια διαδρομή προσφοράς στον τόπο του. Μια πορεία ήθους, ευπρέπειας και συνέπειας στις πολιτικές του αρχές και με μόνο οδηγό τα αγαπημένα του Δωδεκάνησα.

Είχα την τύχη να τον γνωρίζω τις τελευταίες δεκαετίες και με δεδομένη τη δική μου αγάπη για τα Δωδεκάνησα, να έχω μοιρασθεί μαζί του τις σκέψεις και τα όνειρά του για τον τόπο του.

Σίγουρα αφήνει πίσω του την ανάμνηση της προσφοράς του αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα δημόσια πράγματα ολόκληρης της περιοχής και πάνω απ΄ όλα στην αγαπημένη του οικογένεια, στη σύζυγό του Αγάπη και στο γιο του Στέργο, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι ο Θεός να τους δίνει δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες».

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...