Εργατικό Κέντρο Ρόδου για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας: Κυριακή κοντή γιορτή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Κυριακή κοντή γιορτή»

 

     Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

     Θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Πρωθυπουργό στο οποίο θα γινόταν συζήτηση για την επαναφορά του επιδόματος ανεργίας στο προ μνημονίων επίπεδο, δηλαδή πέντε (5) μήνες.

     Η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της πρότασης δυσπιστίας προς την Κυβέρνηση που συζητιόταν επί τρεις μέρες την προηγούμενη βδομάδα στην Ελληνική Βουλή και την άμεση μετάβαση του Πρωθυπουργού στην Ιαπωνία.

     Από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής που μας έγινε γνωστή η ακύρωση της συνάντησης ξεκίνησε ένας  μαραθώνιος διαπραγματεύσεων τόσο από τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε όσο και από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου. Στο μαραθώνιο αυτό με πρωτοβουλία του ίδιου του Προέδρου της Γ.Σ.Ε.Ε, κου Παναγόπουλου, ενεργοποιήθηκε τόσο ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κος Χατζημάρκος, όσο και ο Δήμαρχος Ρόδου, κος Καμπουράκης, ώστε από κοινού να ασκήσουν πιέσεις στην Κυβέρνηση να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας.

     Τα περιθώρια στενεύουν, γι ' αυτό καλούμε-απαιτούμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα από τους τοπικούς Βουλευτές της Κυβέρνησης να στρατευθούν μαζί μας στο μαραθώνιο αυτό και να κάνουν σημαία τους, όπως έχουμε κάνει κι εμείς, την υλοποίηση του αιτήματός μας, γιατί όπως λέει και ο λαός μας «Κυριακή κοντή γιορτή».

 

     Η δέσμευση προς τους συναδέλφους μας ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να επιτευχθεί το δίκαιο αίτημά μας παραμένει. Την ίδια δέσμευση περιμένουμε και από τους εκπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο λέγοντάς τους πως το καλάθι πλέον είναι άδειο και η επιβίωσή μας δυσκολεύει μέρα με την ημέρα.      

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                             ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...