Επαφές στην Αθήνα για την αντιμετώπιση των δυσμενών εξελίξεων απο το Λουκέτο στην τράπεζα Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                    
                                        
Σειρά επαφών με στόχο την μέγιστη δυνατή διεύρυνση του μετώπου αντιμετώπισης των δυσμενών εξελίξεων στο ζήτημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Κακλιός και ο τ. Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στις επαφές που πραγματοποίησαν στην Αθήνα έθεσαν σαν στόχο την εξεύρεση συμμαχιών που θα συνδράμουν στο έργο της διαχείρισης των θεμάτων που συνθέτουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αφαίρεση, από πλευράς Τράπεζας της Ελλάδος, της άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.  

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ελλάδος κ. Γιώργος Καββαθάς ήσαν μεταξύ των προσώπων που ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για τις εξελίξεις.

«Η διαχείριση του ζητήματος που προέκυψε στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, απαιτεί και συμμαχίες σε εθνικό επίπεδο, και αυτό ξεκινήσαμε ήδη να κτίζουμε προκειμένου να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...