Επίσκεψη του προέδρου του Λ.Τ.Ν.Δ Μιχάλη Χριστοδούλου στο λιμανάκι των Φανών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Δελτίο Τύπου-Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  5-11-2014  στο Λιμανάκι Φανών Ρόδου σύσκεψη  παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ. κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας  του Ταμείου, του ανάδοχου εργολάβου κ. Νίκου Κρούσκου  που εκτελεί  τις εργασίες εκσκαφής του λιμενίσκου, του Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Φανών κ Βασίλειου Νικολίτση  και του προέδρου των αλιέων της περιοχής κ. Βαϊτση . Το θέμα της σύσκεψης ήταν η πρόοδος των εργασιών εκβάθυνσης που εκτελούνται αυτήν περίοδο και ο περεταίρω σχεδιασμός  που προγραμματίζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου προκειμένου ο λιμενίσκος Φανών  να γίνει λειτουργικός για τους χρήστες του.  
   Ο πρόεδρος του του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ  ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι με  το πέρας των εργασιών εκβάθυνσης , υπάρχει  σχεδιασμός από το Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.  να ακολουθήσουν εργασίες  ασφαλτόστρωσης των χερσαίων τμημάτων του λιμενίσκου  και συντήρησης  της ηλεκτρολογικής  εγκατάστασης  με παράλληλη τοποθέτηση επιστύλιων φωτιστικών σωμάτων.  Πρόθεση του Ταμείου είναι να συνεργαστεί με τους τοπικούς φορείς ώστε ο λιμενίσκος να καταστεί βιώσιμος και λειτουργικός μέχρι να αντιμετωπιστούν πλήρως τα φαινόμενα προσάμμωσης του με νέα έργα των οποίων την μελέτη έχει αναθέσει το Ταμείο σε ιδιώτη μελετητή με διαγωνιστική διαδικασία.
  Τέλος ζητήθηκε από τον εργολάβο να εντατικοποιήσει τις εργασίες τηρώντας τις συμβατικές του υποχρεώσεις ως προς τον χρόνο παράδοσης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...