Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Καστελόριζο και Κάρπαθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-24/05/2022

- Επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Καστελόριζο και Κάρπαθο.

- Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης, επισκέφθηκε το Καστελλόριζο από την Παρασκευή 20 Μαΐου  έως και την Κυριακή 22 Μάϊου . Κατά την παραμονή του στο ακριτικό νησί μας παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμή των πολιούχων του Καστελόριζου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης , είχε συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Σαμψάκο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Στράτο Αμύγδαλο, Δημήτριο Αχλαδιώτη και Νικόλαο Ασβέστη καθώς επίσης και με τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον επικεφαλής της Μειοψηφίας κ. Γεώργιο Παπουτσή για θέματα που απασχολούν το νησί, ενώ συνέβαλε προσωπικά στην αποκατάσταση, στην είσοδο του Λιμανιού της Μέγιστης του ιστού της σημαίας και παρέδωσε στο στρατιωτικό Διοικητή του νησιού μια ελληνική σημαία. Τέλος επισκέφτηκε το πολυδύναμο  ιατρείο και το φαρμακείο Καστελόριζου και συνάντησε κατοίκους με τους οποίους είχε εγκάρδια συνομιλία.

Με την επιστροφή του στη Ροδο παρακολούθησε τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη των εν Δωδεκανήσω Αγίων που έγιναν με οργάνωση της Ομοσπονδίας  των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών  στις εγκαταστάσεις του Σωματείου των Ολυμπιτών Ρόδου ‘’ Η Βρυκούς’’.

Τη Δευτερά 23 Μαίου ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκάνησου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης μετέβη στην Κάρπαθο όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για τον άδικο χαμό του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη που έπεσε ηρωικά το 2006 υπεραμυνόμενος των συνόρων της πατρίδας μας.

Κατά την παραμονή του στην Κάρπαθο επισκέφτηκε επίσης το νέο Νοσοκομείο Καρπάθου και είχε συζήτηση με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...