Επέκταση και αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού στην Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ :  Επέκταση και αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού .

- Στο πλαίσιο των ενεργειών της για τον εξωραϊσμό και την διαμόρφωση των κοινοχρήστων χώρων, η Δημοτική  αρχή προέβη στην αναβάθμιση καθώς και στην επέκταση  του δημοτικού οδοφωτισμού . Ξεκινώντας από τον οικισμό της Αγίας Μαρίνας, φωταγωγήθηκε ο δρόμος προς  τον Αγ. Φανουρίο αλλά και επεκτάθηκε ο δημοτικός φωτισμός  από  το Δημοτικό Σχολείο  έως την οικία Ζεμαλή. Συνολικά  τοποθετήθηκαν   23  νέα φωτιστικά  σώματα  καινούργιας τεχνολογίας.

 

  Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων ιστών και  τοποθέτησης νέων  φωτιστικών τύπου led  στον δρόμο Φρυ - Πόλι  ο οποίος πλέον  επαναλειτουργεί μετά από αρκετά χρόνια, ενώ παρόμοιες παρεμβάσεις προγραμματίζονται σε όλους τους οικισμούς.

 

Ο Δήμαρχος  της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος  σχολιάζοντας  την πορεία των εργασιών  αυτών ανέφερε τα παρακάτω :   

 

  «Τέτοιου είδους τεχνικές παρεμβάσεις  στόχο έχουν  να φωτίσουν  σκοτεινά σημεία στους οικισμούς του νησιού μας συμβάλλοντας έτσι  στην αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση των περιοχών αυτών αλλά πάνω απ’ όλα την διευκόλυνση της καθημερινότητας δημιουργώντας παράλληλα αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των κατοίκων.

 

   

     Μετά την ολοκλήρωση της προμήθειας λαμπτήρων χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης τις αμέσως επόμενες μέρες συνεργείο εναεριτών ηλεκτρολόγων θα ολοκληρώσει την αντικατάσταση  λαμπτήρων και γενικότερα των συστημάτων φωτιστικών ιστών που χρίζουν επιδιόρθωσης ώστε να επαναλειτουργήσουν αλλά και θα  τοποθετήσει  125 νέα  φανάρια σε νέα σημεία του δίκτυο του δημοτικού φωτισμού.  Δυστυχώς τέτοιου είδους εργασίες   είναι αρκετά χρονοβόρες γιατί απαιτούν την παρουσία μας σε κάθε γωνιά του νησιού.  Όμως είμαστε εδώ και εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό     αποτέλεσμα » .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...