Εξαφανίστηκαν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην Αγία Μαρίνα! Σύμφωνα με την Γ.Γ.Δημόσιας περιουσίας σειρά έχουν Αγία Αγάθη και Λίνδος!

Ελεύθερη για τους πολίτες είναι πλέον η παραλία της Ρόδου στην Αγία Μαρίνα που είχε καταληφθεί από ομπρέλες και ξαπλώστρες, τις οποίες ιδιοκτήτης beach bar είχε αναπτύξει μέσα στη θάλασσα. Το λουκέτο για την επιχείρηση είναι πλέον οριστικό, ο  επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με τσουχτερό πρόστιμο και ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, αφού το μπαρ, λίγο μετά την σφράγισή του από τις αρμόδιες υπηρεσίες, επαναλειτούργησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Από σήμερα, πάντως, η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη για τους πολίτες, καθώς έχουν απομακρυνθεί ομπρέλες, καθίσματα, αλλά και οι μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονταν παράνομα στο σημείο.Σήμερα βρέθηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Νάγια Κόλλια που είδε την παραλία καθαρή απο ομπρέλες και ξαπλώστρες μετά την κινητοποίηση του κρατικού κεντρικού μηχανισμού και όχι φυσικά των εδώ αρμοδίων και αναρμόδιων...Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Κολιάδης βγαίνει σε αθηναϊκά μέσα και δεν καταλαβαίνει ούτε αυτός τι λέει....Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ως κορυφαίο στέλεχος της τότε δημοτικής αρχής εκτός απο κάτι κορώνες στο δημοτικό συμβούλιο, τι άλλο έκανε; Απολύτως τίποτα....Οσο για την νομιμότητα ας το αφήσει αυτό το θέμα για κανένα άλλο...'

Η κυρία Κόλλια όμως δεν έμεινε στην Αγία Μαρίνα, πήγε στην Αγία Αγάθη και στον Άγιο Παύλο στην Λίνδο και είδε με τα ίδια της τα μάτια τις κατασκευές που στήθηκαν παράνομα πέρυσι και δεν άνοιξε μύτη....Δήλωσε οτι αν δεν τα μαζέψουν θα τους τα μαζέψει ο Χατζηδάκης! Το είπε αλλιώς, αλλά με το ίδιο νόημα. Στη Λίνδο  με εκβραχισμούς η επιχείρηση, άλλη απο αυτή του Santa Marina, έχει μετατρέψει σε επίπεδα το χαμηλότερο κομμάτι του λόφου της Ακρόπολης της Λίνδου όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος .Γιώργος ΛΙάλιος στην Καθημερινή, ένας δημοσιογράφος που με σοβαρή ερευνητική δουλειά ανέδειξε όλες αυτές τις παρανομίες που υφίστανται οι παραλίες της Ρόδου με την ανοχή των τοπικών αρχών. Να σημειωθεί οτι αυτά που έχουν γίνει στη Λίνδο, είναι απαράδεκτα και λυπούμαστε για ένα επιπλέον λόγο, αυτό το χωριό είναι το χωριό του νέου δημάρχου Ρόδου. Δεν είδε τίποτα; Τι απορίες έχουμε και εμείς. Τώρα δηλώνει τοποτηρητής της νομιμότητας!!!

Ελπίζουμε να μην είναι προεκλογικά κόλπα του υπουργού Εθνικής οικονομίας, να περάσει δηλαδή την εικόνα οτι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανεχθεί παρανομίες στις παραλίες και να το εννοεί πραγματικά. Διαφορετικά τζάμπα τα ρεπορτάζ και η φαιά ουσία που καταναλώνουμε....

ΦΩΤΟ: ERTNEWS.GR

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...