Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Ν. Αιγαίου: Τελικά μας κοροϊδεύουν!!!! Με γοργούς ρυθμούς προχωρά....η «αποαστυνομικοποίηση» των νησιών!

ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

 

 

 

Νότιο Αιγαίο, 23 Φεβρουαρίου 2024

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τελικά μας κοροϊδεύουν!!!

 

Την στιγμή που κεντρικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου,  όπως το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου,  έχει ημέρες να βγάλει περιπολικό όχημα, ενώ στις περιφερειακές Υπηρεσίες, αλλά και στα μικρά νησιά οι Αστυνομικοί αδυνατούν να πάρουν τις άδειες του 2023,  έρχεται το Αρχηγείο μας αρχικά να μετακινεί από την περιοχή μας συνολικά  - 12 – αστυνομικούς (Α’ Δωδ/σου 3, Β’ Δωδ/σου 2, Κυκλάδες 7) καθώς και -3- οχήματα,  και επανέρχεται συμπληρωματικά να μετακινεί επιπλέον -23- αστυνομικούς από το Νότιο Αιγαίο (Α’ Δωδ/σου 6, Β’ Δωδ/σου 3, Κυκλάδες 14) καθώς  και -6- οχήματα,  στην Αττική.

Με δεδομένο , ότι η τουριστική περίοδος ξεκινάει σε μερικές ημέρες, ότι  δεν υπάρχει καμία Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) παρά μόνο στα χαρτιά, ότι επίκειται η έναρξη προγράμματος χορήγησης Τουριστικής Visas σε 10 νησιά (όπου απαιτείται η διπλάσια δύναμη) και χωρίς κανένα σχεδιασμό για την ενίσχυση των -47- νησιών του Νοτίου Αιγαίου, η ανωτέρω μετακίνηση Αστυνομικών προς την Αττική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά μόνο εξοργιστική !!!!!!

Αναπόφευκτα λοιπόν οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ορθά η Ελληνική Κυβέρνησή  δεν συζητά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, από την άλλη όμως η «αποαστυνομικοποίηση»  προχωρά με γοργούς ρυθμούς !!!!!!!!

Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε παρά μόνο να αναδείξουμε αυτά που συμβαίνουν και ας τα κρίνουν οι τοπικές μας κοινωνίες. Θεωρούμε περιττό να καταθέσουμε προτάσεις, αφού όλες οι προηγούμενες έπεσαν στο κενό. Το μονό που μένει τώρα είναι να μετακινηθούμε όλοι στην Αττική μήπως και λυθούν τα εκεί προβλήματα.

Γιατί τελικά, Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, ενώ τα νησιά παραμένουν μόνο οι αιμοδότες του κρατικού προϋπολογισμού.   

 

 

Πρόεδρος

Β. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Κυκλάδων 

 

Πρόεδρος

Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου

 

 

ΤΟΛΟΖΗΣ Πέτρος 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Εμμανουήλ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...