Εντοπίστηκε ο διαρρήκτης που είχε "ρημάξει" σπίτια σε Ιαλυσό, Κρεμαστή και Παραδείσι! Είναι ο ίδιος που διέρρηξε Ναό στ'Αφάντου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν συνολικά επτά (7) υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων οικιών και αυτοκίνητων στη Ρόδο

Δράστης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος του Ανακριτή Ρόδου

Κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα κλοπών τα οποία αποδόθηκαν Εξιχνιάστηκαν σήμερα (23-07-2013), από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, συνολικά επτά (7) υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων οικιών και αυτοκίνητων στην Ρόδο. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικών καταγγελιών και ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης χρησιμοποιώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο εκινείτο στην ευρύτερη περιοχή Ιαλυσού-Κρεμαστής-Παραδεισίου, όπου ανάλογα με την περίπτωση είτε εισερχόταν από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες είτε έσπαζε τα τζάμια παραθύρων οικιών και οχημάτων αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια πουλούσε αποκομίζοντας χρηματικό όφελος. Ειδικότερα εξιχνιάστηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής που διέπραξε ο δράστης: o Την 17-07-2013 βραδινές ώρες στο Παραδείσι, παραβίασε παράθυρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα, ρολόγια και φο-μπιζού o Την 19-07-2013 βραδινές ώρες στην Κρεμαστή, μπήκε από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε μονοκατοικία, όπου έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει τίποτα o Την 20-07-2013 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή αποπειράθηκε να μπει από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή o Την 20-07-2013 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό διέρρηξε δυο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε παρκινγκ ξενοδοχείου και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα o Την 21-07-2013 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή διέρρηξε δυο ξεχωριστά διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας και αφαίρεσε είδη ρουχισμού, ρολόγια κοσμήματα κ.α. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν διάφορα προϊόντα κλοπής, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, το οποίο διερευνά τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Σημειώνεται ότι, σε βάρος του συλληφθέντα, χθες είχε σχηματισθεί δικογραφία από τον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου για κλοπή από Ιερό ναό στην περιοχή Φαληράκι.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...