Εντάσεις για το θεαθήναι στον Δήμο Καρπάθου - Toυ Μανώλη Δημελλά



Το δημοτικό συμβούλιο Καρπάθου την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε μέσα σε κλίμα εντάσεων, εγκλήσεων (και αντεγκλήσεων) ακόμη και ολιγόλεπτης διακοπής.

Όλα έγιναν για το θεαθήναι, αφού τελικά ψήφισαν ομόφωνα το νέο προτεινόμενο από την πλειοψηφία, Δ.Σ. του εποπτευομένου από το Δήμο, πολιτιστικού οργανισμού της Ολύμπου Καρπάθου.

Μήλο της έριδος ο νέος πρόεδρος του οργανισμού, Γιώργος Τσαμπανάκης. Όπως έγινε φανερό, αρκετοί συντοπίτες, διαφωνούν με αυτόν το ρόλο του.

Ο ίδιος έχει δώσει έναν μακρύ και ομολογουμένως πετυχημένο αγώνα, για την εδραίωση του πολιτιστικού οργανισμού Ολύμπου, που είναι και ο μοναδικός φορέας από τους 14 εποπτευόμενους από το Δήμο του νησιού, που έχουν θετικό προϋπολογισμό.

Ο Γιώργος Τσαμπανάκης θεωρεί ότι δεν ήταν αρεστός γιατί δεν έκανε χατίρια, ούτε έσκυψε για χειροφιλήματα πολιτικών.

Μάλιστα λέει χαρακτηριστικά:

"Εκείνοι που μιλούν παθιασμένα, για το χωριά και για τη Κάρπαθο αλλά εννοούν τον εαυτούλη τους και μοναχά για αυτόν δουλεύουν, είναι οι δικοί μου πολέμιοι, όμως και αυτή τη φορά θα με βρουν απέναντι τους".

Θα περιμένουμε με αγωνία και τα ερχόμενα δημοτικά συμβούλια, που μεταδίδονται ζωντανά, από το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό. Οι μήνες που απομένουν μέχρι τις εκλογές δεν είναι αρκετοί, για να διορθωθούν τα μεγάλα προβλήματα, είναι όμως ικανοί για να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν οι κρυφοί πόθοι και οι ρόλοι των ανθρώπων.

 
Manolis Dimellas

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...