Ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα Υγείας

Διαδοχικές συναντήσεις έγιναν κατά το διήμερο 16-17/10 για τα θέματα Υγείας που απασχολούν τους απανταχού Δωδεκανήσιους.

             Συγκεκριμένα την 16/10, προηγήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια  και τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Γιάννη Κωτσιόπουλο,  παρουσία του Δημάρχου της Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτου και  του προέδρου  της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννη Φραγκούλη.

           Αρχικά ο Δήμαρχος  κ.  Ερωτόκριτος, ενημέρωσε τον κ. Υπουργό σχετικά με τα  θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Κάσου και του επέδωσε σχετική επιστολή. 

       Στη συνέχεια, ο πρόεδρος κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε επιγραμματικά στα κυριότερα προβλήματα  που αφορούν κυρίως στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου, τονίζοντας την ανάγκη  διατήρησης ανοικτής προκήρυξης πρόσληψης ατόμων σε ΠΠΙ και ΚΥ μικρών νησιών, μέχρι να γίνει η πρόσληψη αυτών. Για το θέμα, ο κ. πρόεδρος έδωσε σχετική επιστολή τόσο στον κ. Υπουργό όσο και στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ.

       Την 17/10, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας  στη 2η ΥΠΕ,  παρουσία του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου,  του προέδρου  της Ομοσπονδίας μας, του διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστου Ροϊλού, και του υποδιοικητή κ. Βαγγέλη Κυζηράκου.

      Κατά την συνάντηση, έγινε μια πιο αναλυτική και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα θέματα Υγείας που απασχολούν την Κάσο από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο και μια αντίστοιχη για τα γενικότερα θέματα Υγείας των νησιών μας από τον πρόεδρο κ. Φραγκούλη.

          Κατά γενική ομολογία, ήταν δυο χρήσιμες και όχι απλά τυπικές συναντήσεις  και θα υπάρξει συνέχεια στο άμεσο μέλλον,  τόσο στην 2η ΥΠΕ όσο και στο  Υπουργείο Υγείας.

         

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...