Ενημέρωση Σχετικά με την Χρήση της Πιλοτικής Εφαρμογής JustGoZeroapp

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση Σχετικά με την Χρήση της Πιλοτικής Εφαρμογής JustGoZeroapp

 

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ήδη κατεβάσει και δημιουργήσει λογαριασμό στο JustGoZeroapp, αλλά και τους ενδιαφερόμενους πολίτες πως κατά το Πιλοτικό στάδιο της η εφαρμογή θα εξυπηρετεί ουσιαστικά τους δημότες της πόλης της Ρόδου που κατοικούν στις τρείς ζώνες Πιλοτικής κάλυψης.

Οι Ζώνες αυτές περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης της Ρόδου, ενώ κατά την Πιλοτική φάση εφαρμογής δεν θα εξυπηρετείται προσωρινά η περιοχή της Παλαιάς Πόλης, λόγω των δεδομένων περιορισμών προσβασιμότητας που παρουσιάζει για τα οχήματα.

Οι ταχυδρομικοί κωδικοί των περιοχών της πόλης της Ρόδου στις οποίες θα παρέχεται αρχικά η υπηρεσία συλλογής & μεταφοράς κατά την Πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος είναι:

• Τ.Κ. 85131

• Τ.Κ. 85132

• Τ.Κ. 85133

Κατά την εγγραφή των νέων χρηστών στην εφαρμογή, η καταχώρηση Τ.Κ. προκύπτει αυτόματα σύμφωνα με τα στοιχεία τοποθεσίας της συσκευής που διαμοιράζονται από την εφαρμογή GoogleMaps. Ενημερώνουμε τους χρήστες της εφαρμογής και τους ενδιαφερόμενους πολίτες πως η αυτόματη άντληση στοιχείων τοποθεσίας έχει ως συνέπεια την αυτόματη καταχώρηση του 85100 ως Τ.Κ. για αρκετές περιοχές της Πόλης της Ρόδου, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες αποκομιδής που προσφέρονται να μην φαίνονται ως διαθέσιμες στους χρήστες της εφαρμογής.

Για την αποκατάσταση του ζητήματος, οι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν τον καταχωρημένο Τ.Κ. τους σε έναν από τους τρείς Τ.Κ. των περιοχών της Πόλης οι οποίες εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα κατά την Πιλοτική φάση. Οι νέοι χρήστες, εφόσον διαμένουν σε περιοχή η οποία καλύπτεται από την Πιλοτική φάση εφαρμογής του προγράμματος, μπορούν κατά την εγγραφή τους να καταχωρούν χειροκίνητα τον Τ.Κ. της περιοχής τους.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας https://wastefreeaegean.gr/ θα βρείτε όλους τους συνδέσμους για να κατεβάσετε την εφαρμογή JustGoZeroApp.

 

Εναλλακτικά μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας από εδώ

https://apps.apple.com/gr/app/just-go-zero-app/id6448774726 για συσκευές IOS και από εδώ για συσκευές Android

https://play.google.com/store/apps/details...

Εκτιμούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και επιζητούμε τη συμβολή όλων των δημοτών της Πόλης της Ρόδου στην εφαρμογή καινοτόμων πρωτοβουλιών που μεταμορφώνουν καθοριστικά την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

 

TOΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

«ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...