Ενα τραγούδι για την άγρια δολοφονημένη Ελένη από το Φοίβο Δεληβοριά

Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και τραγούδησε ο γνωστός τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς. Η αποκάλυψη εγινε απο τον τραγουδοποιό και κιθαρίστα Δημήτρη Κανελλόπουλο στο loaded.gr . Μεταξύ άλλων ο Δ. Κανελλόπουλος έγραψε: 

Σκέφτομαι την Ελένη Τοπαλούδη
Κι αν θαχε κάποιο λόγο ένα τραγούδι
Που ν’ανεβεί στα δίκτυα που την πνίξαν
Στη θάλασσα να πέσει που την ρίξαν

Το τραγούδι είναι συγκλονιστικό. Και είναι απίστευτο πως άλλαξε η ατμόσφαιρα στο Κύτταρο. Σταμάτησαν να μιλάνε όλοι. Ολοι όμως, Νεκρική σιγή. Τα πρόσωπα διαφοροποιήθηκαν πλήρως, δεν έβλεπες ούτε ένα χαμόγελο, πουθενά. Στο τραπέζι μου ένα κορίτσι έβαλε τα κλάματα - κυριολεκτικά. Τα μάτια όλων γέμισαν θλίψη. Οχι πως δεν επανήλθαμε στη χαρά αμέσως μετά -έτσι δεν είναι και η ζωή;- αλλά οι στιγμές αυτές, χθες, ήταν ανατριχιαστικές. Το άτυχο αυτό κορίτσι έγινε τραγούδι πράγμα το οποίο σημαίνει πως η μνήμη του θα διατηρηθεί και με έναν άλλον τρόπο. Μεγάλη υπόθεση..

ΕΔΩ η σχετική ανάρτηση:

http://www.loaded.gr/Article/21401/o-foibos-egrapse-tragoydi-gia-thn-elenh-topaloydh?fbclid=IwAR3wvlvRUIXs8wU5jlG0E8ESc7RIA58lXY4YejE960_JW8kgDXRxWJrZo-8#.XkAhEPK-7Hk.facebook

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...