Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αντιμετώπισης Απειλητικών για τη Ζωή Καταστάσεων

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2024, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΚΕΘΕΑ, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο στους υπάλληλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Ρόδου, με θέμα "Αντιμετώπιση Απειλητικών για τη Ζωή Καταστάσεων" από τους Διασώστες Ρόδου.

Οι εκπαιδευόμενες διδάχθηκαν τους τρόπους αναγνώρισης και αντιμετώπισης απειλητικών ιατρικών καταστάσεων όπως του Εγκεφαλικού, του Οξέος Εμφράγματος του Μυοκαρδίου, της Επιληπτικής Κρίσης, της Πνιγμονής αλλά και της Λιποθυμίας κτλ., που οι εκπαιδευόμενες συναντούν πολύ συχνά στο χώρο εργασίας τους.

 

 

 

Οι Διασώστες Ρόδου νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλο το προσωπικό τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την ομάδα μας όσο και για την φιλοξενία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

 

 

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία οι Διασώστες Ρόδου εκπαιδεύουν πολίτες, σχολεία και φορείς του νησιού.

 

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

 

Πρόεδρος

Παναγιώτης Σπανός

 

Γραμματέας

Ιφιγένεια Βασιλείου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...