Εισαγγελέας προς γονείς Τοπαλούδη: Το παιδί σας πήγε ως πρόβατο...Η Ελένη, θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη, είναι η αγόρευση της  εισαγγελέως στη δίκη για τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.»Ακουσα την μητέρα της Ελένης και ανατρίχιασα», εφεξής η Ελένη θα ζει μέσα μου» ανέφερε κατά την έναρξη της εισαγγελικής της αγόρευσης.

Η Εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αριστοτελία Δόγκα τόνισε πως η υπόθεση του φρικιαστικού βασανισμού, του βιασμού και του αποτρόπαιου θανάτου της 19χρονης, την συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή και ότι την παρακολουθούσε εκτενώς.

«Δεν είχα την τιμή να γνωρίσω την Ελένη, όμως θα είναι εφεξής κομμάτι της ζωής μου. Μη φανταστείτε ότι η δίκη τελειώνει και εμείς βγάζουμε από πάνω μας τα πάντα, όπως έκαναν αυτοί οι δυο τύποι» ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός, κοιτώντας προς το εδώλιο.

Απευθυνόμενη στους τραγικούς γονείς της Ελένης Τοπαλούδη τους είπε χαρακτηριστικά «Το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος».

Σε άλλο σημείο της αγόρευσής της επεσήμανε πως «η αλήθεια έχει ήδη βγει. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να την αποδώσω σε περίληψη». Με αυτά τα λόγια εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι και οι δύο κατηγορούμενοι είναι εξ΄ίσου ένοχοι για το διπλό έγκλημα, τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ενώ εκτίμησε πως «υποκρίνονται, δεν είναι τσακωμένοι, έχουν συννενοηθεί».

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...