ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Αστυπάλαιας
Την Πέμπτη 14/5, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γιάννης Φραγκούλης και το μέλος της Δωδεκανησιακή παροικίας Αττικής κ. Μαίρη Κουρτέση πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημαρχείο Αστυπάλαιας, στο πλαίσιο της εκδρομής της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κομηνέας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Καμπούρης.
Εκτός από την ενημέρωση στις τρέχουσες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας, συζητήθηκε διεξοδικά η δρομολόγηση ενεργειών για την επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Απανταχού Αστυπαλαιέων.
Παρατηρήθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων, γεγονός που αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ένα αντίτυπο από το εξαιρετικό λεύκωμα «ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ- ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» του Ελευθέριου – Φιλήμονα Ξάνθου.
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας




