Δυο μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο της  Ηρωικής νήσου Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ :  Ανάληψη υπηρεσίας νέων μονίμων υπάλληλων στον Δήμου Ηρωικής νήσου Κάσου.

- Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης πλήρωσης  θέσεων  στους  ΟΤΑ  εντός του μηνός Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 2 διορισθέντων  μονίμων υπαλλήλων  της  10Κ /2018 στον Δήμο της  Ηρωικής νήσου Κάσου .

 

  Πρόκειται για την, Μαρία Γκούτα  με ειδικότητα ΤΕ λογιστικής  χρηματοοικονομικής με  ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας  14/04/2020  στο τμήμα  διοικητικού λογιστικού, καθώς επίσης και για τον Δημήτρη Γαβρίδη με ειδικότητα ΤΕ τεχνολόγων μηχανολόγων μηχανικών με ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας 06/05/2020 στο τμήμα τεχνικών έργων.

  

   Με τις προσλήψεις  αυτές αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες  υπηρεσίες  του Δήμου σε  δυο νευραλγικούς τομείς , της οικονομίας  και της τεχνικής υποστήριξης .

    

  Ο Δήμαρχος Ηρωικής νήσου Κάσου τους ενημέρωσέ  ότι θα έχουν όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα των υπηρεσιών του Δήμου.   Επίσης  τους ενημέρωσε  για την αναγκαιότητα  καλής συνεργασίας   και  τους   ευχήθηκε  καλή δύναμή και καλή διαμονή  στο νησί της Ηρωικής Νήσου Κάσου .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...