Διαμαρτυρία του Διαγόρα για την διαιτησία

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΣΔ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΔ-ΜΜΕ ΡΟΔΟΥ
                                                                  Ρόδος 04-11-2013

          Κύριε Πρόεδρε,

     Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, για άλλη μια φορά, να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα για την κατάφωρη αδικία που υπέστη η ομάδα μας, τώρα, από τη διαιτησία του
κ. Σιδηρόπουλου.
Μία διαιτησία που εξόφθαλμα συνετέλεσε στη διαμόρφωση και αλλοίωση του αποτελέσματος. Αυτό που μας προβληματίζει σοβαρότατα, είναι το ότι επαναλαμβανόμενες ατυχείς διαιτησίες σε βάρος του Συλλόγου μας, παύουν να είναι τυχαίο γεγονός.
Ζήσαμε για μια ακόμη αγωνιστική στο πετσί μας, το τι σημαίνει να σφαγιάζεται μια ποδοσφαιρική ομάδα!
Ζήσαμε το τι σημαίνει να σου στερούν αυτό που καθαρά και περήφανα θέλεις να κτήσεις!
Ζήσαμε το τι σημαίνει να κλονίζεται η εμπιστοσύνη για ισονομία και αξιοπιστία!
Αλήθεια, ως πότε;
Και γινόμαστε συγκεκριμένοι:
Ο διαιτητής του αγώνα κ. Σιδηρόπουλος θεωρούμε ότι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, κυρίως για τρεις καίριες και σημαντικές «αποφάσεις» του:
1.    Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αμυντικός του Ιάλυσου απομακρύνει τη μπάλα με το δεξί του χέρι μέσα στην περιοχή, στερώντας στους δύο επιθετικούς του Διαγόρα την πιθανότητα να πετύχουν γκολ. Ο διαιτητής είναι στα τρία μέτρα και με καθαρό οπτικό πεδίο, χωρίς να εμποδίζεται το βλέμμα του από κάποιον παίκτη. Φαίνεται ολοκάθαρα και στο βίντεο του αγώνα. Όλο το γήπεδο το είδε, πλην του κ. Σιδηρόπουλου!
2.    Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ο ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου κ. Μαριάς κτύπησε αναίτια και ξαφνικά με κουτουλιά τον παίκτη της ομάδας μας Τάσο Παλάζη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων θεατών! Ενέργεια που αποτελεί αιτία για απευθείας αποβολή, με κόκκινη κάρτα. Η δικαιολογία το ότι δεν το είδε ο διαιτητής δεν ευσταθεί, διότι ο παίκτης του Ιάλυσου παρατηρήθηκε από τον κ. Σιδηρόπουλο με την φράση «μην το ξανακάνεις»! Παρατήρηση, αντί της αυτονόητης και δικαιότατης κόκκινης κάρτας! Σας σημειώνουμε ότι ο κ. Παλάζης σας ποδοσφαιριστής αποτελεί υπόδειγμα ήθους, αθλητικής συμπεριφοράς και συναδελφικότητας προς τους αντιπάλους παίκτες!
3.    Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, απέβαλλε με άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Μαϊλλη Ρεϊση, σε φάουλ που γίνονται δεκάδες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Έτσι, αναγκαστήκαμε ΑΔΙΚΑ να συνεχίσουμε με δέκα παίκτες! Αποτέλεσμα αυτού του τρίτου γεγονότος, ήταν η ομάδα του Διαγόρα να στερηθεί της ευκαιρίας να παλέψει για τη νίκη και να πλημμυρίσουν οι ψυχές όλων μας, με το συναίσθημα της κατάφωρης αδικίας κα αγανάκτησης.
Ο Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ δηλώνει προς όλες τις πλευρές ότι θα εξακολουθήσει να παλεύει καθαρά και με πίστη στους θεσμούς. Σεβόμαστε την ιστορία του Συλλόγου μας κι έχουμε δηλώσει ότι σεβόμαστε όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου. Έχουμε συναίσθηση της τεράστιας ευθύνης μας και του βάρους που φέρουμε στους ώμους μας, να συνεχίσουμε
τη ΔΙΑΓΟΡΙΚΗ ΙΔΕΑ!
Σας καλούμε να αναλογιστείτε και εσείς οι φορείς τις τεράστιες ευθύνες που έχετε απέναντι στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και να περισώσετε την αξιοπιστία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Εμείς δηλώνουμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια σας και δικαιοσύνη.
Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!
Αποτελεί για εμάς, αρχή και πιστεύω όλης της ένδοξης διαγορίτικης οικογένειας!
Ως εδώ!!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΜΕΝΤΟΣ ΖΩΑΝΝΟΥ


ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ
Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ευχαριστεί τη διοίκηση του Ιάλυσου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο «Οικονομίδειο» γήπεδο.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...