Δημήτρης Γάκης: Παντελής έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τη στήριξη της κρουαζιέρας όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και σε όλη τη χώρα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Κοινοβουλευτικός έλεγχος του Δημήτρη Γάκη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της χρήσης και αξιοποίησης του λιμένα της Ρόδου ως Home port για κρουαζιέρες»
Τη διαπίστωση της ανεπάρκειας σχεδιασμού και διάθεσης από την κυβέρνηση για την βελτίωση των υποδομών του λιμανιού  της Ρόδου, επιβεβαιώνουν οι – έστω και καθυστερημένες - απαντήσεις που έλαβε από τα αρμόδια υπουργεία, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή στις 28-03-2014, σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό της χρήσης και αξιοποίησης του λιμένα της Ρόδου ως Home port για κρουαζιέρες.
Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας & Αιγαίου και Εξωτερικών, υπάρχει παντελής έλλειψη στρατηγικού  σχεδιασμού για τη στήριξη της κρουαζιέρας όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και σε όλη τη χώρα.
Τα αποτελέσματα αυτών των πρακτικών τα βιώνει ήδη η Ρόδος, με τη σημαντική μείωση στην τουριστική κίνηση ακόμα και στον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που ελλιμενίζονται.
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...