Δήμος Η.Ν.Κάσου: Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  ΘΕΜΑ : Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους  πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας .

 

 

 Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα βοηθείας από τους πληγέντες των καταστροφικών πλημμυρών τις 5ης  Σεπτεμβρίου  με την  αξιέπαινη και αυθόρμητη  συμμετοχή των κατοίκων και των φορέων  του νησιού  συγκεντρώθηκαν  25 κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης - ρουχισμού και νερά  τα οποία αποστέλλονται στον Δήμο Παλαμά Καρδίτσας .

 

   Ο Δήμαρχος της Ηρωικής νήσου Κάσου Μιχάλη Ερωτοκριτος ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση των πολιτών ανέφερε τα παρακάτω  :

 

« Αρχικά γνωρίζοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τους κατοίκους της Η.Ν. Κάσου θα ήθελα  να εκφράσω  τις θερμές μου  ευχαριστίες για την συμμετοχή τους, όλους τους πολίτες  και τους φορείς  που βοήθησαν στην  φιλανθρωπική αυτή δράση του  Δήμου μας .

 

  Με τον τρόπο αυτό λοιπόν εκφράζοντας  όλους τους  Κασιώτες και τις Κασιώτισσες  θα  θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας   στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών   για τις καταστροφές που υπέστησαν και τις δύσκολες συνθήκες  διαβίωσης  που  αντιμετωπίζουν.  Να ευχηθούμε  την γρήγορη  επιστροφή στην κανονικότητα  - καθημερινότητας τους και την αποκατάσταση των περιουσιών τους».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...