Δήμαρχος Λέρου: Στόχος μας για τη νέα χρονιά, να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους δέκα Δήμους της Χώρας με υψηλή απορρόφηση κοινοτικών και εθνικών κονδυλίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα μια ένταξη έργου προϋπολογισμού 242.320,80€ στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2019»

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ενημερώνει τους δημότες του νησιού ότι εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η  πρόταση του Δήμου με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 242.320,80 € συμπ. φπα, καθώς και η υποβολή των συμπληρωματικών στοιχείων που προβλέπονται βάσει του οδηγού για την οριστική ένταξη του έργου.

Το έργο εντάσσεται στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2019, στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση 2019 και κωδικό «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2018» Πρόσκλησης του Πράσινου Ταμείου.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει την υπερηφάνεια του, τόσο για τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Δήμου Λέρου, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, όσο και για τους συνεργάτες του, διότι μόνο στο πρώτο τρίμηνο της νέας Δημαρχιακής θητείας (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος – Νοέμβριος 2019), η Λέρος έχει απορροφήσει συνολικά περίπου 5.000.000 ευρώ από διάφορα χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής Λέρου για τη νέα χρονιά, να είμαστε ανάμεσα στους πρώτους δέκα Δήμους της Χώρας με υψηλή απορρόφηση κοινοτικών και εθνικών κονδυλίων.

Σύντομα το νησί της Αρτέμιδος θα είναι τελείως διαφορετικό, και για τον λόγο αυτό καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να συμπορευτούν μαζί μας, αφήνοντας στην άκρη τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε την υπέρβαση και να αλλάξουμε τον τόπο.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Κόλιας Μιχάλης

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...