Δήμαρχος Καρπάθου: Ήρθε η ώρα για να ανάψουν για τα καλά οι μηχανές του δήμου Καρπάθου!....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ        ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΝΟΤΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ   ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΗΜΟΣ    ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Γραφείο Δημάρχου

- ΗΡΘΕ  Η   ΩΡΑ  ΓΙΑ   ΝΑ   ΑΝΑΨΟΥΝ   ΓΙΑ   ΤΑ   ΚΑΛΑ  

ΟΙ   ΜΗΧΑΝΕΣ   ΤΟΥ   ΔΗΜΟΥ    ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Μετά από ένα περίπου τρίμηνο απουσίας από το νησί μας, βρίσκομαι και πάλι μαζί σας. Ένα ταξίδι λίγων ημερών λόγω υποχρεώσεων μεταβλήθηκε σε ένα μαραθώνιο για μένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, της απαγόρευσης πτήσεων που δεν μου επέτρεπαν να επιστρέψω. Ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρονικό διάστημα στο οποίο, όπως όλοι γνωρίζετε, είχα μία σημαντική ανθρώπινη, οικογενειακή απώλεια που με γέμισε πόνο και θλίψη.

Εσθάνομαι την ανάγκη πριν απ’ όλα να ευχαριστήσω  όλους τους συνεργάτες μου στον Δήμο που σε καθημερινή επικοινωνία μαζί μου, στήριξαν την δραστηριότητα του Δήμου σε μια δύσκολη περίοδο. 

Είμαι ανάμεσά σας και πάλι, αισθάνομαι δυνατός και είμαι γνώστης των καταστάσεων.  Επέστρεψα έχοντας σκεφτεί καλά πως θα επιταχύνουμε την δράση του Δήμου, πως θα επιτύχουμε το σύνολο των στόχων που έχουμε θέσει και θα πραγματοποιήσουμε τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουμε δρομολογήσει. Είμαι πια στο νησί μας πιο αποφασισμένος από ποτέ να δώσουμε νέα ώθηση στην Κάρπαθο.

Η επόμενη περίοδος δεν θα είναι εύκολη. Ο κίνδυνος της πανδημίας είναι πάντα παρών. Η οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού έρχεται με δύσκολες τις προβλέψεις που γίνονται.

Μπορούμε  όμως  να   τα καταφέρουμε   εργαζόμενοι   όλοι μαζί,   τίμια και δίκαια, με σχέδιο, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.  Μπορούμε και  θα  τα  καταφέρουμε.  

Ήρθε η ώρα να ανάψουν για τα καλά οι μηχανές για ανεβάσουμε την Κάρπαθο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να βάλουμε το νησί μας σε νέα, δυναμική, αναπτυξιακή τροχιά. 

 

Κάρπαθος   09   Ιουνίου   2020

 

Ο   Δήμαρχος   Καρπάθου

 

Ιωάννης   Θεμ.   Νισύριος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...