Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Κάσου σχετικά με το προσφυγικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Θέμα: «Δήλωση του Δημάρχου Ηρωικής Νήσου Κάσου σχετικά με το προσφυγικό»

-Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Εμμ. Ερωτόκριτος έκανε την παρακάτω δήλωση μετά από την πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το προσφυγικό θέμα:

   "Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του νησιού μας, δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος γιατί οι Κασιώτες στις δύσκολες καταστάσεις είναι ενωμένοι και ομόψυχοι.

    Χωρίς ίχνος ρατσισμού, που προφανώς δεν ταιριάζει σε κανέναν συμπατριώτη, κρίθηκε, και με την ενεργή συμμετοχή δημοτών ότι οι μετανάστες - πρόσφυγες δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο νησί μας, λόγω έλλειψης υποδομών και λόγω υποστελέχωσης  δημόσιων υπηρεσιών που είχαν άμεση σχέση μ ‘αυτούς ( υγεία, ασφάλεια, παιδεία κ.α.). 

    Θα ήθελα ακόμα να καυτηριάσω τους ανοίκειους χαρακτηρισμούς που απευθύνθηκαν από μεμονωμένους κατοίκους της Κάσου προς το πρόσωπο του συμπατριώτη μας Προέδρου της Ομοσπονδίας των Παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων Αττικής Γιάννη Φραγκούλη.

    Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν σίγουρα την συντριπτική πλειοψηφία του Κασιακού λαού και είναι καταδικάσιμες από όπου και αν προέρχονται."

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...