Δήλωση Μάνου Κόνσολα για τη Δημοτική Αστυνομία

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 12 Ιουλίου 2013

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ : '' Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την απορρόφηση των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ μετά τη νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε''

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θέμα των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας:

«Η νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, για τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία είναι μία θετική εξέλιξη. Με Προεδρικό Διάταγμα θα χαρακτηριστούν ιδιαίτερης κατηγορίας προσωπικό και θα ενταχθούν στην Ελληνική Αστυνομία. Με το ίδιο Προεδρικό Διάταγμα θα καθοριστούν τα προσόντα, οι προϋποθέσεις, η διαδικασία αξιολόγησης και η ένταξη τους στην Ελληνική Αστυνομία. Με άλλο Προεδρικό Διάταγμα, μετά από πρόταση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, θα ρυθμιστούν τα θέματα σύστασης, οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών στις οποίες θα ενταχθούν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και τα νέα τους καθήκοντα. Είναι σαφές ότι αυτό που προέχει είναι η ταχεία έκδοση πλέον των Προεδρικών Διαταγμάτων προκειμένου να τερματιστεί, όσο το δυνατόν ταχύτερα, το κλίμα εργασιακής ανασφάλειας και αναστάτωσης που επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και των οικογενειών τους».

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...